ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Μπαρτζώκας: "Με δύο πρόσωπα..."

Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από την Καλαμίτσα και ο Γιώργος Μπαρτζώκας συνεχάρη την Καβάλα για την πορεία της στο πρωτάθλημα ενώ εξήγησε τους λόγους που οδήγησαν την ομάδα του στην ήττα.


"Συγχαρητήρια στην Καβάλα και τον Δημήτρη (σ.σ Πρίφτη), για την είσοδο του στην εξάδα για δεύτερη χρονιά. Ήταν κάτι που το ήθελαν πολύ. Είναι σημαντικό που

στις θέσεις 1-6 υπάρχουν τρεις επαρχιακές ομάδες. Δούλεψα τρία χρόνια στη Λάρισα και το ξέρω πολύ καλά, πόσο σημαντικό είναι. Μακάρι να υπάρχουν όλο και περισσότερες ομάδες της περιφέρειας ψηλά στη βαθμολογία", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Πανιωνίου και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν στο πλάνο του αγώνα, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, εκνευριστήκαμε με τους διαιτητές, θυμώσαμε μεταξύ μας και χάσαμε το ρυθμό μας".

Ο Γιάννης Aθανασούλας από την πλευρά των παικτών ανέφερε πως "θέλαμε τη νίκη για να εκμεταλλευτούμε τυχόν ήττα του Ρέθυμνο. Είχαμε πει να μην αφήσουμε χώρο για τα τρίποντα της Καβάλας από την περιφέρεια. Δυστυχώς αυτό έγινε μόνο στο πρώτο ημίχρονο, αφού στο δεύτερο ημίχρονο δεν βγήκαμε ποτέ! Όλα τα κάναμε λάθος. Η Καβάλα στην επανάληψη βρήκε ρυθμό, δεν απογοητεύθηκε και πήρε τη νίκη. Η σεζόν τώρα ξεκινάει".

Keywords
Τυχαία Θέματα