ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Μπαρτζώκας: "Παίζουμε με τον δυσκολότερο αντίπαλο"

Ο Πανιώνιος ταξιδεύει την Τετάρτη 9 Μαΐου στην Ρόδο για να αντιμετωπίσει τον Κολοσσό στην σειρά των τελικών που θα κρίνουν την τρίτη θέση του πρωταθλήματος και ο Γιώργος Μπαρτζώκας τονίζει πως οι "Ροδίτες" θα είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος.

"Παίζουμε με τον δυσκολότερο αντίπαλο που μπορεί να μας τύχει σε αυτή τη σειρά. Ο Κολοσσός είναι η τρίτη καλύτερη ομάδα της κανονικής περιόδου , αλλά και στα play

off έδειξε να παίζει σε ηψηλό επίπεδο. Μια ομάδα με καλή χημεία, πολύ εμπειρία και βέβαια δύσκολη έδρα, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα. Περιμένουμε 3-5 δύσκολα παιχνίδια, όπου ζητούμενο και για τις δύο ομάδες είναι το κίνητρο, γιατί όπως είναι γνωστό η τρίτη θέση δεν δίνει κάτι παραπάνω εκτός από το γόητρο", είπε ο Έλληνας τεχνικός.

Ο Μάριος Μπατής με την σειρά του, δήλωσε : "Είναι μια σειρά παιχνιδιών με δύο ομάδες που βρίσκονται δίκαια σ’ αυτή τη θέση. Ο ένας γνωρίζει πολύ καλά τον άλλο και το ζητούμενο είναι η διάρκεια. Από την πλευρά μας , θα κοιτάξουμε χωριστά το κάθε παιχνίδι , αρχής γενομένης από τον πρώτο αγώνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα