ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Γκιμπς: "Τα καλύτερα έρχονται για τον Πανιώνιο!"

Απόλυτα ευτυχής και άκρως ενθουσιασμένος για τον ερχομό του στην Ελλάδα και τον Πανιώνιο εμφανίστηκε ο Αστον Γκιμπς, ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι τα καλύτερα έρχονται για τους "κυανέρυθρους", ενώ δεν έκρυψε και το μεγάλο του όνειρο, το ΝΒΑ...

Τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας μπάσκετ των ΗΠΑ:

"Είμαι στην Αθήνα

εδώ και περίπου δύο μήνες και η εμπειρία είναι εξαιρετική μέχρι τώρα. Δεν βρίσκεις πουθενά στην Ευρώπη τέτοιο καιρό και φαγητό. Λατρεύω την Αθήνα και την Ελλάδα. Είναι μία από τις ομορφότερες χώρες που έχω πάει και το γεγονός ότι ο κόσμος εδώ αγαπά το μπάσκετ κάνει τα πράγματα ακόμη καλύτερα.

Η μητέρα και ο ξάδερφός μου ήρθαν πρόσφατα και επισκεφτήκαμε το μουσείο της Ακρόπολης, πήγαμε στην Κόρινθο και για ψώνια σε διάφορα σημεία της πόλης. Σιγά-σιγά μαθαίνω όλη την περιοχή".

Για τους στόχους του με τον Πανιώνιο: "Εχουμε μεγάλες προσδοκίες. Είμαστε μια νεανική ομάδα, αλλά με πολύ ταλέντο και παίζουμε πολύ δυνατά. Τα καλύτερα έρχονται για την ομάδα μας".

Για το όνειρό του να παίξει κάποτε στο ΝΒΑ: "Χρειάζομαι δουλειά για να γίνω πλήρης γκαρντ. Οι προπονητές μου με βοηθούν να εξελίξω το παιχνίδι μου και να αντιλαμβάνομαι καλύτερα κάποιες καταστάσεις. Γίνομαι καλύτερος και ελπίζω στο εγγύς μέλλον να παίξω στο ΝΒΑ".

Keywords
Τυχαία Θέματα