ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Σφαιρόπουλος: "Να εφαρμόσουμε το πλάνο μας"

Ο Πανιώνιος αγωνίζεται αύριο (19/12, 19:00, ΝΕΤ) στο ΟΑΚΑ κόντρα στον ανεβασμένο Παναθηναϊκό, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να υποστηρίζει ότι οι "κυανέρυθροι" θα έχουν δύσκολη αποστολή, καθώς το "τριφύλλι" έχει βρει ρυθμό και παίζει καλό μπάσκετ, ωστόσο ζήτησε από τους παίκτες του να μείνουν συγκεντρωμένοι καθ' όλη τη διάρκεια του ματς και να προσπαθήσουν να κάνουν το παιχνίδι τους.

"Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό είναι ένα ακόμη δύσκολο εκτός έδρας

ματς για εμάς. Αγώνας με έναν αντίπαλο που έχει βρει αγωνιστικό ρυθμό, λειτουργεί καλύτερα στο γήπεδο τόσο στον αμυντικό όσο και στον επιθετικό τομέα με αποτέλεσμα να έχει πετύχει εννέα νίκες στους δέκα τελευταίους αγώνες του", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του "Ιστορικού" και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Εμείς από την πλευρά μας πάμε στο ΟΑΚΑ με καλή ψυχολογία μετά τις τελευταίες εκτός έδρας νίκες μας. Θέλουμε να διεκδικήσουμα όσα περισσότερα μπορούμε από αυτό τον αγώνα. Θέλουμε να παίξουμε με συγκέντρωση ώστε να εφαρμόσουμε το πλάνο μας".

Ο Κρις Μπούκερ με την σειρά του, δήλωσε: "Είμαστε έτοιμοι από κάθε άποψη για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, προερχόμαστε από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες και έχουμε πολύ καλή ψυχολογία. Γνωρίζω ότι ο αντίπαλός μας έχει ένα βαρύ όνομα και ιστορία στην Ευρώπη με τίτλους και διακρίσεις. Παίζει στην έδρα του, έχει καλό σερί και διαθέτει ένα πλούσιο ρόστερ από το οποίο ξεχωρίζει φυσικά ο ηγέτης της ομάδας Διαμαντίδης. Όμως για εμάς σημασία έχει η δική μας απόδοση. Έχουμε δουλέψει πολύ πάνω στον αγώνα με τον προπονητή, έχουμε κάνει τα πλάνα μας και πάμε στο ΟΑΚΑ για να χτυπήσουμε τον αγώνα και να κυνηγήσουμε, γιατί όχι, τη νίκη. Εχουμε καλό ρεκόρ και θέλουμε τη νίκη σε κάθε αγώνα ανεξάρτητα από το όνομα του αντιπάλου"

Keywords
Τυχαία Θέματα