ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Σφαιρόπουλος: "Πιο μαχητικοί στην έδρα μας..."

Η ημιτελική σειρά της Α1 μεταξύ του Πανιωνίου και του Παναθηναϊκού μεταφέρεται (3/6, 20.00, ΕΤ-1)στο κλειστό της οδού Αρτάκης και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θέλει η ομάδα του να δείξει πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο απ΄ ό,τι στο ΟΑΚΑ ενώ δεν παρέλειψε να απευθύνει κάλεσμα στους φίλους του «Ιστορικού» για να δώσουν το παρών στην αναμέτρηση.


"Είναι το τρίτο ματς της σειράς και οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά μεταξύ τους.

Λίγα πράγματα μπορούν να αλλάξουν σε θέματα τακτικής. Παίζοντας, όμως, στην έδρα μας, εκείνα, που μπορούμε να βελτιώσουμε είναι η μαχητικότητα και η ενέργεια μας, ώστε να δείξουμε πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο από ό,τι στους δύο προηγούμενους αγώνες. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας ενισχύοντας την ομάδα μόνο με κόσμιο τρόπο, αφού τα πλέι οφ έχουν συνέχεια", ανέφερε ο προπονητής του Πανιωνίου ενώ ο Λάντον Μίλμπουρν από την πλευρά των παικτών του «Ιστορικού» δήλωσε:

"Θα βγούμε στο παρκέ για να νικήσουμε. Μετά τις δύο ήττες, που γνωρίσαμε πρέπει να κάνουμε ότι είναι απαραίτητο για να νικήσουμε. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ξέρουμε ότι ο κόσμος μας θα είναι δίπλα μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για να τον ευχαριστήσουμε που μας υποστηρίζει".

Keywords
Τυχαία Θέματα