Παντελιάδης: "Μας βοήθησε το πάθος"

Ο έμπειρος γκαρντ μίλησε στο superbasket.gr για τη μεγάλη επικράτηση της ομάδας του καθώς και για την συνέχεια του Πόλις στον 2ο Όμιλο του Νότου της Γ’ Εθνικής.

Κόντρα στο Ψυχικό πήρατε μια σπουδαία νίκη, η οποία όμως δεν ήρθε εύκολα…

"Το Ψυχικό είναι από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Εμείς κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια. Θεωρώ ότι οι συμπαίκτες μου τα έδωσαν όλα και ήταν συγκλονιστικοί/ Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε στο τέλος".

Έπαιξε ρόλο το πάθος ώστε να έρθει η νίκη;

"Το

πάθος, μας βοήθησε ιδιαίτερα στο τέλος που πήραμε μερικά ριμπάουντ και παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Συνεχίζουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση".

Όταν φτάσατε στην παράταση τι είχατε στο μυαλό σας;

"Πιστέψαμε ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά και να χάσουμε τον αγώνα, διότι έχουμε χάσει πολλά παιχνίδια στο τέλος. Αλλά αυτή την φορά πιστεύω μας «χρώσταγε» μια νίκη στο τέλος το πρωτάθλημα και νομίζω ότι κάπως έτσι ήρθε".

Πού αφιερώνεις αυτή την νίκη;

"Την αφιερώνω στους συμπαίκτες μου και στο προπονητικό τιμ, καθώς απόψε δεν ήμουν τόσο καλός και προσπάθησαν να καλύψουν την δική μου κακή εμφάνιση. Και η νίκη πιστεύω τους ανήκει".

Την επόμενη αγωνιστική παίζετε εκτός έδρας κόντρα στον Ηρόδοτο, τι να περιμένουν οι φίλαθλοί σας από την ομάδα;

"Να περιμένουν μια καλή εμφάνιση και μια νίκη. Ωστόσο, δεν θα είναι εύκολο καθώς ο Ηρόδοτος είναι μια πολύ καλή ομάδα, πόσο μάλλον στην έδρα του όπου πολεμάει όλα τα παιχνίδια. Εμείς θα ξεκουραστούμε 2-3 μέρες και μετά θα δουλέψουμε για αυτόν τον αγώνα".

Έχεις να κάνεις κάποιο σχόλιο για μία από τις τελευταίες φάσεις, όταν χάθηκε η ψυχραιμία μεταξύ μερικών συμπαικτών και παικτών από το Ψυχικό;

"Ήταν μέσα στο πλαίσιο του παιχνιδιού. Καμιά φορά αυτά συμβαίνουν πάνω στην ένταση του αγώνα, όταν και οι δύο ομάδες θέλουν πάρα πολύ την νίκη. Εμείς θέλαμε να πάρουμε την ρεβάνς καθώς στο ματς του πρώτου γύρου είχαμε χάσει στο τελευταίο δευτερόλεπτο για ένα καλάθι. Για αυτό παίξαμε λίγο πιο δυνατά".

Keywords
Τυχαία Θέματα