ΠΑΟΚ | Αυξάνονται οι "300"

Πληθαίνουν οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο ειδικό χορηγικό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ, καθώς η ΚΑΕ ανακοίνωσε ότι σ' αυτό εντάχθηκε και μια από από τις πιο ιστορικές ταβέρνες της Θεσσαλονίκης "Ο ΑΝΕΣΤΗΣ".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι στο χορηγικό πρόγραμμα της

αγωνιστικής περιόδου 2012-2013 συμμετέχει και μία από τις πιο ιστορικές ταβέρνες της Θεσσαλονίκης “Ο ΑΝΕΣΤΗΣ”, στην περιοχή της Περαίας, ως ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ και στηρίζει την Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. για πρώτη φορά, βοηθώντας έτσι την προσπάθεια της ομάδας την δύσκολη αυτή οικονομική περίοδο.

Προφίλ Οικογενειακής Ταβέρνας «Ανέστης»
Η οικογενειακή ταβέρνα "Ανέστης" είναι καθημερινά ανοικτή. Όλο το προσωπικό, θα σας εξυπηρετήσει με φιλικότητα και ευγένεια. Όλα τα ορεκτικά και κυρίως πιάτα προσφέρονται κατόπιν παραγγελίας και ετοιμάζονται εκείνη τη στιγμή. Χρησιμοποιούμε πάντα αγνά και παραδοσιακά υλικά όπως παρθένο ελαιόλαδο, φρέσκα χορταρικά, ντόπια κρέατα. Το μενού περιλαμβάνει Ορεκτικά, Σαλάτες, Σχάρα της ώρας, Τηγανητά και Τυριά, καθώς και άφθονη ποικιλία Κρασιών. Επίσης η αίθουσα μας είναι διαθέσιμη για γάμους, βαφτίσια καθώς και εκδηλώσεις σε φιλικές τιμές.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΤHΛ.: 23920 21611, 23920 20820
E – mail : [email protected], Site: http://www.taverna-anestis.gr"

Keywords
Τυχαία Θέματα