ΠΑΟΚ | Αποθεώθηκε στη Νάουσα

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το εγχείρημα του ΠΑΟΚ να διεξαγάγει προπονήσεις και φιλικά ματς σε πόλεις της περιφέρειας, μιας και η ομάδα του "Δικεφάλου" γνώρισε την αποθέωση στη Νάουσα.

Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις χορηγού της ομάδας "Voulis" και προσέφεραν μια μπάλα και μια φανέλα του Μπάνε Πρέλεβιτς. Μετέπειτα η ομάδα του ΠΑΟΚ πήγε στο γήπεδο της πόλης,

όπου αποθεώθηκε από τους φίλους της ομάδας, με τους παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου να υπογράφουν πολλά αυτόγραφα στους μικρούς θαυμαστές τους. Ο Δήμαρχος της Νάουσας πρόσφερε ένα βιβλίο και μια πλακέτα στον Μπάνε Πρέλεβιτς και αυτός με την σειρά του έδωσε ως αναμνηστικό μια δική του φανέλα, ενώ το ίδιο έγινε και με τον ΣΦ ΠΑΟΚ Νάουσας, πολλά μέλη του οποίου ήταν στο γήπεδο. Πέρα από τις αφίσες που είχαν αναρτηθεί στην πόλη, στο κλειστό είχε στηθεί και ένα σταντ για όσους ήθελαν να προμηθευτούν και διαρκείας αλλά και εισιτήρια για το ματς με τον Κολοσσό.

Το φιλικό (γεμάτο το κλειστό της πόλης) με τον Ζαφειράκη ήταν προπονητικού χαρακτήρα, διήρκησε τρία δεκάλεπτα και δεν κρατήθηκε σκορ, ενώ από τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν επτά παίκτες, οι Κόνιαρης, Νικολόπουλος, Τσαιρέλης, Δέδας, Κασελάκης, Θεοδωράκος και Χαριτόπουλος, μια και οι υπόλοιποι για διάφορους λόγους προτιμήθηκε να ξεκουραστούν, ενώ έλλειπαν και οι έφηβοι που είχαν υποχρεώσεις με την εφηβική ομάδα του ΠΑΟΚ. Μετά το τέλος του φιλικού όλη η ομάδα με τον Ζαφειράκη, τον Δήμαρχο και φορείς της πόλης δείπνησε με παραδοσιακά εδέσματα της περιοχής σε οινοποιείο.

Πηγή: www.basketplus.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα