ΠΑΟΚ | "Χρόνια Πολλά Κώστα"

Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας για το παιχνίδι με τον Πανελευσιανιακό, μία έκπληξη περίμενε τους παίκτες του ΠΑΟΚ καθώς ο Κώστας Χαραλαμπίδης κέρασε τους συμπαίκτες του για τα γενέθλιά του.Tα γενέθλια του Χαραλαμπίδη σκόρπισαν χαμόγελα στην ομάδα του ΠΑΟΚ που δεν θα έχει στη διάθεσή του το Λάζαρο Παπαδόπουλο.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Όλα έδειχναν ότι θα ήταν

μία ημέρα όπως όλες οι υπόλοιπες, πριν από ένα παιχνίδι. Βίντεο, προπόνηση, το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, μέχρι που ήρθε το τέλος της προπόνησης, αλλά και η αναχώρηση της ομάδας για την Αθήνα… Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερη για τον Κώστα Χαραλαμπίδη, καθώς είχε τα γενέθλιά του και το γεγονός αυτό τίμησε τόσο ο ίδιος, όσο και όλη η ομάδα.

Ο Κώστας κέρασε την ομάδα μετά το τέλος της προπόνησης και λίγο πριν η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρήσει από το γήπεδο για το αεροδρόμιο, όλη η ομάδα (ύστερα από ιδέα και υλοποίησή της από τον Θόδωρο Πολυμένη) έκανε μία όμορφη έκπληξη στον Κώστα Χαραλαμπίδη. Μία τούρτα με τον δικέφαλο και τον αριθμό 37, γυρισμένο όμως ανάποδα για να δείχνει 73. Έτσι, επειδή τα χρόνια δεν έχουν καμία σημασία εάν το λέει η καρδιά σου, ότι ακριβώς ισχύει για τον Κώστα Χαραλαμπίδη, στον οποίο όλοι η ομάδα ευχήθηκε Χρόνια Πολλά για τα γενέθλιά του. Και για όσους μπερδεύτηκαν: παντού και πρωτίστως στην ταυτότητά του, αναφέρεται ότι γεννήθηκε στις 4/4. Ο Κώστας Χαραλαμπίδης όμως γεννήθηκε στις 5 Απριλίου του 1976 και γιόρτασε σήμερα τα γενέθλιά του. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Keywords
Τυχαία Θέματα