ΠΑΟΚ | Ενημέρωση για την συνεργασία ΠΑΟΚ – Prime Insurance

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στα γραφεία του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Τούμπας, συνάντηση αντιπροσωπείας της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και της Prime Insurance με τους εφόρους όλων των τμημάτων του Π.Α.Ο.Κ., για την καλύτερη δυνατή ενημέρωσή τους σχετικά με τα ειδικά προγράμματα της ασφαλιστικής εταιρίας για τους αθλητές του συλλόγου.

Η Prime Insurance, που για δεύτερη συνεχή σεζόν είναι ο μεγάλος χορηγός της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., ετοίμασε ειδικά προγράμματα,

αποκλειστικά και μόνο, για τους αθλητές όλων των τμημάτων του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. και για την παρουσίασή τους έγινε η συγκεκριμένη συνάντηση, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν όλες οι παράμετροι που μπορούν να έχουν σχέση σε μία ευρύτερη συνεργασία. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ειδικά και αποκλειστικά για τον ΠΑΟΚ προγράμματα της Prime Insurance, δίνουν την δυνατότητα στους αθλητές του συλλόγου, στους γονείς του, αλλά και σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας για προνομιακές τιμές σε πολλά προϊόντα, ανάλογα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες τους.

Από πλευράς Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. στη συνάντηση συμμετείχαν οι κ.κ. Μπάνε Πρέλεβιτς, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος και Μάνος Μαλελής, ενώ ο Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο Δημοκράτη Παπαδόπουλο, τον Γ.Γ. Θανάση Καπετανάκη, του συμβούλου και χειρούργου ορθοπεδικού Διονύση Νικηφόρου και τους εφόρους των τμημάτων, ενώ η Prime Insurance συμμετείχε με τετραμελή αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από τον Εμπορικό Διευθυντή Σεραφείμ Αίσωπο, τον Διευθυντή Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας Ιωάννη Νίνο και τους εκπροσώπους της εταιρίας στη Θεσσαλονίκη Αλέξανδρο Μπόζα και Αντώνη Αγέλλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα