ΠΑΟΚ | Επίσκεψη του ΠΑΟΚ στο Σοχό!

Η Δευτέρα (3/12) ήταν μία πολύ ιδιαίτερη ημέρα για τον ΠΑΟΚ. Ξεκίνησε με την επίσκεψη της ομάδας και την αποθεραπεία στα Ιαματικά Λουτρά Λαγκαδά, ενώ συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε στο Σοχό, με την επίσκεψη στον τοπικό Σύνδεσμο Φίλων ΠΑΟΚ, αλλά και το παραδοσιακό δείπνο που παρέθεσε φίλαθλος του "Δικέφαλου"!

Η παρουσία της ομάδας στα γραφεία του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ

Σοχού έφερε ενθθυσιασμό, κάτι που φάνηκε από την υποδοχή που επεφύλαξαν στα μέλη της αποστολής οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, πολλά μικρά παιδιά και φυσικά οι μεγαλύτεροι και μέλη του Συνδέσμου. Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος έδωσε στους φίλους του ΠΑΟΚ μία φανέλα και μία μπάλα με τις υπογραφές όλων των παικτών, ενώ όλη η ομάδα υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα. Ακολούθησαν οι αναμνηστικές φωτογραφίες και η βραδιά ολοκληρώθηκε στο παραδοσιακό εστιατόριο «ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ» στο Σοχό.

Ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Νόικος, πρόσφερε εντυπωσιακή φιλοξενία σε όλη την αποστολή, παραδοσιακά εδέσματα και όλα αυτά σε μία εξαιρετικά όμορφη ατμόσφαιρα. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" και στον κ. Νόικο για την φιλοξενία, αλλά και στους πιστούς φίλους της ομάδας από το Σοχό για την θερμή υποδοχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα