ΠΑΟΚ | Μαρκόπουλος: "Να σταματήσουμε τους αιφνιδιασμούς"

Ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθεί στην Ρόδο από τον Κολοσσό το Σάββατο (02/03) και ο Σούλης Μαρκόπουλος αυτό που ζήτησε από τους παίκτες του είναι να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και να σταματήσουν τους αιφνιδιασμούς των αντιπάλων τους.

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (01/03) στο PAOK Sports Arena, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ

για τον αγώνα με τον Κολοσσό στη Ρόδο. Η αποστολή μάλιστα της ομάδας αναχώρησε αμέσως μετά την προπόνηση για την Ρόδο, με στόχο την 15η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και την πρώτη στη Ρόδο απέναντι στον Κολοσσό σε αγώνα πρωταθλήματος.

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος συμμετείχε στην σημερινή προπόνηση, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στη διάρκεια της αυτής της εβδομάδας και ακολούθησε την αποστολή στη Ρόδο μαζί με τους Xάτσερ, Κασελάκη, Χαραλαμπίδη, Θεοδωράκο, Τσαϊρέλη, Δέδα, Μαργαρίτη, Νικολόπουλο, Καλλέ, Χρυσικόπουλο και Αμπαρά.

"Είναι ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι με ιδιαίτερες δυσκολίες, γιατί παίζουμε με μία ομάδα που ενώ δεν φαίνεται να έχει κάνει πορεία ανάλογη με το ρόστερ της, έχει έμπειρους παίκτες, καταξιωμένους που μπορούν να παίξουν σε οποιοδήποτε στυλ παιχνιδιού, όπως ο Καλαμπόκης, ο Καλαϊτζής, ο Γεωργαλής και ο Κουμπούρας. Ξέρουν την ελληνική πραγματικότητα και μαζί με τους ξένους που είναι στο ρόστερ του Κολοσσού, αποτελούν ένα καλό σύνολο. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να σταματήσουμε το fast break του Κολοσσού και να μην δώσουμε ευκαιρίες στους παίκτες τους να μονοπωλήσουν το παιχνίδι. Θέλουμε να είμαστε δυνατοί και σκληροί κοντά στα καλάθια και όλα αυτά, για να παρουσιάσουμε καλή εικόνα στο παιχνίδι και να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, με όλες τις δυσκολίες και τα προβλήματα που έχουμε, όπως αυτό με τον Παπαδόπουλο, που προσπαθούμε να τον έχουμε κοντά μας με ένα συντηρητικό πρόγραμμα", είναι τα όσα δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου (02/03).

Από την πλευρά του ο Ντίνος Νικολόπουλος ανέφερε: "Ένα δύσκολο παιχνίδι με μία αρκετά καλή ομάδα. Όπως όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια, πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι, να κάνουμε αυτό που θα ζητήσει ο κόουτς και πιστεύω ότι έτσι θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα στην προσπάθειά μας. Ο Κολοσσός είναι ομάδα που τρέχει αρκετά σε ανοικτό γήπεδο, θα παίξει ρόλο το παιχνίδι κοντά στο καλάθι, αλλά σε κάθε περίπτωση εμείς πρέπει να δείξουμε προσοχή σε όλους τους τομείς του αγώνα, σε αυτά που ξέρουμε ότι πρέπει να επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον μας για να τα καταφέρουμε. Νομίζω ότι έχουμε καλό κλίμα, παρά τα προβλήματα και τις απουσίες, είμαστε ενωμένοι και έτοιμοι για το παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα