ΠΑΟΚ | «Μαζί μεγαλώνουμε τον ΠΑΟΚ»

Ο Γιώργος Γιαννάκος συμμετέχει στην καμπάνια του ΠΑΟΚ «Μαζί μεγαλώνουμε τον ΠΑΟΚ» και με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του «Δικεφάλου» αναφέρθηκε σε αυτήν την εμπειρία.



«Είναι σπουδαία εμπειρία για μένα. Ήθελα να βοηθήσω κι εγώ με κάποιον τρόπο, χάρηκα που συμμετείχα, μαζί με ανθρώπους διαφορετικών ηλικιών, που έχουμε όμως ένα πολύ σημαντικό κοινό χαρακτηριστικό, την αγάπη μας για τον ΠΑΟΚ», δήλωσε ο 21χρονος φοιτητής Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Η

έδρα της σχολής του είναι η Σπάρτη και το γεγονός ότι φέτος είναι η τελευταία του χρονιά στο Πανεπιστήμιο μάλλον τον ανακουφίζει, γιατί όπως υποστηρίζει: «Είναι πολύ δύσκολο για μας που είμαστε τόσο μακριά, ουσιαστικά στην άλλη άκρη της Ελλάδας να παρακολουθούμε την ομάδα. Πηγαίνεις για παράδειγμα να δεις ένα παιχνίδι σε ένα μαγαζί, τις περισσότερες φορές δεν θα έχει πολύ κόσμο και συνήθως ο διπλανός σου ξέρεις ότι δεν θα είναι ΠΑΟΚ».

Oσον αφορά τις πρώτες εικόνες που έχει από τον ΠΑΟQ «Η πρώτη μου εικόνα είναι από τον αγώνα με την Άρσεναλ στο Λονδίνο, το 1-1 με το γκολ του Βρύζα. Ήμουν 6 ετών κι αυτή είναι η πρώτη εικόνα που θυμάμαι. Πιο έντονα θυμάμαι ωστόσο, την κατάκτηση του Κυπέλλου το 2001. Είχαμε πάει με τους γονείς μου στον Λευκό Πύργο για τους πανηγυρισμούς. Ήμουν λίγο μεγαλύτερος και το θυμάμαι καλύτερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα