ΠΑΟΚ | Ντούβνιακ: "Να κάνουμε σερί νικών"

Συνδυασμό αποτελεσμάτων θέλει ο Ούρος Ντούβνιακ για να ανέβει πιο ψηλά ο ΠΑΟΚ στην βαθμολογία, τονίζοντας ότι μετά το αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό ( 03/03) ο "Δικέφαλος" θέλει να κάνει ένα σερί νικών.

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sport103 FM" για την νίκη απέναντι στο Περιστέρι, για τα ελάχιστα εισιτήρια

που κόπηκαν στον αγώνα, τον Γιάννη Καλαμπόκη αλλά και για τον αν νιώθει ο σταρ της ομάδας.


Για την αγχωτική νίκη απέναντι στο Περιστέρι: "Ηταν ένα σημαντικό ματς, ήμασταν κάπως νευρικοί. Είχαμε διαφορά, την χάσαμε, αλλά τελικά πήραμε την νίκη".


Για τα 160 εισιτήρια που κόπηκαν: "Δεν ξέρω γιατί ο κόσμος δεν ήρθε και σε αυτό το ματς. Θέλω να ευχαριστήσω όσους ήρθαν και να μας βοηθήσουν για την συνέχεια".


Για το παιχνίδι με τον Παναθηναικό: "Πράγματι είναι από τις καλύτερες ομάδες. Θα πάμε να αγωνιστούμε δίχως πίεση στο συγκεκριμένο ματς".


Για τον στόχο που έχει ο ΠΑΟΚ: "Περιμένουμε ήττες από άλλες ομάδες για να σκαρφαλοώσουμε πιο ψηλά. Θα προσπαθήσουμε για νίκη σε κάθε ματς. Μετά το ματς με τον Παναθηναικό, θα επιδιώξουμε να κάνουμε σερί νικών".


Για τον Μίλος Μπόγιοβιτς: "Είναι πολύ καλός παίκτης, δυνατός παίκτης. Μπορεί να βοηθήσει στο σκοράρισμα, έχει καλό σουτ και αυτό φαίνεται από τα νούμερα του. Είναι παίκτης έμπειρος".


Για την αποχώρηση του Γιάννη Καλαμπόκη: "Του εύχομαι τα καλύτερα, είναι ένα καταπληκτικό παιδί, πολύ καλός παίκτης. Ημουν τυχερός που ήμουν συμπαίκτης μαζί του. Ηταν παίκτης κλειδί για τον ΠΑΟΚ, αυτό πονάει. Γίνονται όμως αυτά, έτσι είναι η ζωή, εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Μπορεί να έρθει κάποιος να τον αντικαταστήσει μπορεί και όχι".


Για το αν νιώθει σταρ: "Οχι δεν αισθάνομαι σταρ, αισθάνομαι ως ένας παίκτης της υπόλοιπης ομάδας. Ολοι θα πρέπει να παραμείνουμε μαζί για να πετύχουμε ό,τι καλύτερο. Σε άλλο ματς είναι άλλος ο πρώτος σκόρερ. Το καλό είναι πως δείξαμε πως έχουμε πολλές λύσεις, τέσσερις παίκτες ήταν με διψήφιο αριθμό πόντων".

Keywords
Τυχαία Θέματα