ΠΑΟΚ | ΠΑΟΚ και Prime Insurance στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό Φιλύρου

Τα χαρούμενα πρόσωπα των παιδιών, τα χαμόγελά τους, αλλά και οι αντίστοιχες αντιδράσεις των παικτών του ΠΑΟΚ (που και αυτοί… παιδιά είναι, έστω και λίγο μεγαλύτερα), επιβεβαίωσαν με τον καλύτεροι τρόπο την αξία της επίσκεψης που πραγματοποίησαν η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και η Prime Insurance, ο μεγάλος χορηγός της ομάδας μπάσκετ, στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό Φιλύρου.

Η επίσκεψη της ομάδας μπάσκετ του

ΠΑΟΚ με την συνδρομή της Prime Insurance πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, ωστόσο το μυαλό και η σκέψη μας είναι και πρέπει να είναι όλο το χρόνο σε αυτά τα παιδιά. «Θέλουμε να προσφέρουμε κάτι σε αυτά τα παιδιά που κάνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα, αλλά στην πραγματικότητα αυτά που τους δίνουμε είναι πολύ λίγα και σε σχέση με την αγάπη που και την χαρά που πήραμε κατά την επίσκεψή μας», σχολίασε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς.

Ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Prime Insurance Ιωάννης Νίνος, ήρθε από την Αθήνα, ειδικά για την συγκεκριμένη εκδήλωση, χαιρέτισε ένα μικρό κοριτσάκι, το οποίο σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης δεν έφυγε από κοντά του και λίγο αργότερα σχολίασε: «Είναι πραγματικά σπουδαίο το έργο που επιτελούν όλοι οι άνθρωποι που εργάζονται εδώ και συνεισφέρουν με οποιονδήποτε τρόπο. Είναι συγκινητική η προσπάθεια αυτών των ανθρώπων. Θέλαμε να αλλάξουμε λίγο την καθημερινότητα των παιδιών και ελπίζουμε ότι το καταφέραμε. Το σίγουρο είναι ότι από τα χαμόγελά τους πήραμε κι εμείς το καλύτερο δώρο για τις γιορτές. Τα παιδιά αυτά είναι νικητές, μας συγκίνησαν με τον αγώνα τους και η προσπάθειά τους πρέπει να δίνει κουράγιο σε όλους».

Ο σύμβουλος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Αρις Καρακούσης τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο με αυτή την εκδήλωση. Κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες κάνουμε επισκέψεις σε ιδρύματα, ήρθαμε φέτος στο Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο και ελπίζουμε ότι με την δημοσιότητα που παίρνει αυτή η παρουσία μας να παρακινήσουμε κι άλλους φορείς και συνανθρώπους μας να κάνουν το ίδιο».

Η Κοινωνική Λειτουργός Τζούλια Ράσκου, εξήγησε σε όλους την λειτουργία του Ελληνικού Παιδικού Χωριού το οποίο φιλοξενεί 49 παιδιά και εφήβους και μεταξύ άλλων είπε: «Ευχαριστούμε πολύ τον ΠΑΟΚ, την ομάδα μπάσκετ, όλους τους παίκτες, την διοίκηση και τους προπονητές που ήρθαν εδώ στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό και για την επίσκεψή τους, αλλά και για το πόσο πολύ και ειλικρινά ασχολήθηκαν με τα παιδιά. Είναι μία ενέργεια που πρέπει να ακολουθήσουν όλοι και χαιρόμαστε που μας κάλεσαν να παρακολουθήσουμε και παιχνίδια της ομάδας μπάσκετ».

Πράγματι, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Κώστας Χαραλαμπίδης, μιλώντας εκ μέρους όλης της ομάδας κάλεσε όλα τα παιδιά του Παιδικού Χωριού στο «Παλατάκι» και σε οποιοδήποτε παιχνίδι του ΠΑΟΚ θέλουν να παρακολουθήσουν, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχω έρθει αρκετές φορές στο παιδικό χωριό και γνωρίζω την δουλειά και το τεράστιο έργο που επιτελούν όσοι εργάζονται εδώ, αλλά και την λαχτάρα των παιδιών για να δουν αθλητές και ανθρώπους που παρακολουθούν, γιατί σε όλους αρέσει ο αθλητισμός».

Keywords
Τυχαία Θέματα