ΠΑΟΚ | Παπαδόπουλος, Χαριτόπουλος, Κασελάκης στο Village Bowling

Στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos βρέθηκαν χθες οι Λάζαρος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Χαριτόπουλος και Λεωνίδας Κασελάκης, οι οποίοι έπαιξαν μποούλινγκ και συμμετείχαν στην κλήρωση για 10 εισιτήρια για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Το

δελτίο Τύπου της ΚΑΕ αναφέρει:

"Με την παρουσία του Λάζαρου Παπαδόπουλου, του Δημήτρη Χαριτόπουλου και του Λεωνίδα Κασελάκη, πραγματοποιήθηκε μία ακόμη εκδήλωση στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τα Village Cinemas. Την Παρασκευή το βράδυ, οι τρεις παίκτες της ομάδας βρέθηκαν στο Village Bowling στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos και συμμετείχαν στην κλήρωση για 10 εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚΟλυμπιακός που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο PAOK Sports Arena.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ έφτασαν με καθυστέρηση στο Village Bowling, καθώς περίμεναν την επιστροφή του William Hatcher (από το νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί μετά τον τραυματισμό του στο γήπεδο). Κατά την παρουσία τους στο Village Bowling, Παπαδόπουλος, Χαριτόπουλος και Κασελάκης έπαιξαν και bowling και μάλιστα ο Λάζαρος Παπαδόπουλος για πρώτη φορά. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ήταν καλός δέκτης στα ταχύτατα μαθήματα που έκανε από τους… ειδικούς και εκτός του ότι το απόλαυσε είχε και καλές επιδόσεις. Ακόμη καλύτερα τα πήγε ο πιο έμπειρος Δημήτρης Χαριτόπουλος, ενώ ο Λεωνίδας Κασελάκης έμεινε στην τρίτη θέση".

Keywords
Τυχαία Θέματα