ΠΑΟΚ | Στην σειρά για ένα αυτόγραφο...

Περισσότερα από 100 παιδιά, μέλη της ακαδημίας μπάσκετ του Πανεδεσσαϊκού, βρέθηκαν την Κυριακή (18/03) στο PAOK Sports Arena και παρακολούθησαν τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΚΑΟΔ.

Η κίνηση αυτή έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος της παιδικής κερκίδας που λειτουργεί την φετινή σεζόν στην Πυλαία και έχει

την ευγενική χορηγία της οικογένειας Σαχπαζίδη. Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες της ακαδημίας του Πανεδεσσαϊκού, δημιούργησαν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στο γήπεδο την ώρα του αγώνα ενώ μετά την λήξη του, είχαν την ευκαιρία να πάρουν αυτόγραφα από τους παίκτες του "Δικεφάλου" αλλά και να βγάλουν φωτογραφίες μαζί τους.

Παράλληλα δεν ήταν λίγες οι γυναίκες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της ΚΑΕ και την απόφασή της για δωρεάν είσοδο στον αγώνα ΠΑΟΚΚΑΟΔ. Στο ημίχρονο του αγώνα μάλιστα, δύο φίλες της ομάδας κατέβηκαν στο παρκέ, έκαναν την προσπάθειά τους από την γραμμή των ελευθέρων βολών, κέρδισαν το χειροκρότημα των φιλάθλων και μαζί από ένα πρόγραμμα SPA, ευγενική προσφορά από το ξενοδοχείο ΕΓΝΑΤΙΑ PALACE, που αποτελεί έναν από τους πιο σταθερούς και σημαντικούς χορηγούς της ΚΑΕ ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα