ΠΑΟΚ | Συνεχίζει να... φουλάρει στους "300" ο ΠΑΟΚ!

Ακόμη ένα πρατήριο υγρών καυσίμων θα συμμετέχει στο χορηγικό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ την προσεχή σεζόν, καθώς η εταιρία του Χάρη Δημαρχόπουλου ανανέωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη συνεργασία της με τον "Δικέφαλο".

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

"Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι και το “Πρατήριο Υγρών Καυσίμων ΧΑΡΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ” στην περιοχή του Νέου Ρυσίου, συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο ειδικό

χορηγικό πρόγραμμα “Οι 300 του Π.Α.Ο.Κ.”, το οποίο εφαρμόζεται για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο και δίνει τη δυνατότητας στους φίλους της ομάδας, να συνδυάσουν την στήριξή τους προς τον Π.Α.Ο.Κ. με την προβολή και την προώθηση των επιχειρηματικών τους προϊόντων και υπηρεσιών.

ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Το “Πρατήριο Υγρών Καυσίμων ΧΑΡΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ”, με Διαχειριστή τον κ. Δημαρχόπουλο Χάρη, λειτουργεί εδώ και 7 χρόνια στην περιοχή του Νέου Ρυσίου. Δραστηριοποιείται με Λιπαντικά, Καύσιμα, Αξεσουάρ Αυτοκινήτων παντός τύπου, καυσόξυλα Pellets. Βρισκόμαστε παράπλευρα του Ξενοδοχείου Hyatt και λειτουργούμε εδώ και 12 χρόνια στο ίδιο μέρος. Στο πρατήριό μας στο Νέο Ρύσιο υπάρχει πλέον και AUTO GAS. Ακόμη, διαθέτουμε υποκαταστήματα στην Ιασωνίδη 10 στην Θέρμη, και επίσης λειτουργούμε και με νέο κατάστημα στο 29ο Χλμ. Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2392072888 και 6947840578 ".

Keywords
Τυχαία Θέματα