ΠΑΟΚ | Συνεργασία με «Κ2 Cleaning Services»

Νέος χορηγός για τον ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» ανακοίνωσε πως για πρώτη φορά θα βρίσκεται στο χορηγικό του πρόγραμμα η «Κ2 Cleaning Services», που είναι εκ των μεγαλυτέρων συνεργείων καθαρισμού εν Ελλάδι.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

"Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι ένα από τα μεγαλύτερα Συνεργεία Καθαρισμού στην Ελλάδα, η «Κ2 CLEANING SERVICES», που βρίσκεται στην

Τριανδρία, στηρίζει την προσπάθειά μας συμμετέχοντας για πρώτη φορά στο Χορηγικό Πρόγραμμα της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ως ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Η K2 cleaning services, αποτελεί την συνέχεια και το νέο μέλος της K2 security που τα τελευταία 4 χρόνια έχει εδραιωθεί στον χώρο κάθε είδους φύλαξης. Η Κ2 cleaning services, αποτελεί μια ιδέα της κ. Κουτσουρίδου Βασιλικής, η οποία είναι και η γενική διευθύντρια της εταιρείας. Σκοπός της ήταν να δώσει ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού αρχικά σε κάθε εταιρεία και κατάστημα κυρίως σε τοπικό επίπεδο. Σήμερα η εταιρεία μπορεί και αναλαμβάνει επαγγελματικούς καθαρισμούς πανελλαδικά και σε χώρους όπως εταιρίες, γραφεία, τράπεζες καταστήματα, πολυκαταστήματα, βιομηχανικούς χώρους αλλά και κάθε άλλο χώρο που απαιτεί ολοκληρωμένο καθαρισμό. Η εργατικότητα, η συνέπεια και το άριστο αποτέλεσμα αποτελούν την βάση της φιλοσοφίας μας. Για εμάς πελάτης σημαίνει πρώτα συνεργάτης! Γνωρίστε μας και ελάτε μαζί μας στην κορυφή της καθαριότητας!

www.k2cleaning.net"

Keywords
Τυχαία Θέματα