ΠΑΟΚ | Θα τρώει... SpreeCo ο ΠΑΟΚ!

Στο χορηγικό πρόγραμμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα συμμετέχει η εταιρία βιολειτουργικών τροφίμων SpreeCo ως προμηθευτής, για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση συνεργασίας του ΠΑΟΚ με την SpreeCo αναφέρει:

ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με την SpreeCo, μία Ελληνική και

μάλιστα με βάση την Βόρεια Ελλάδα εταιρία, η οποία θα συμμετέχει στο χορηγικό πρόγραμμα της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 ως προμηθευτής.

ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Η SpreeCo, είναι μία Ελληνική, Βορειοελλαδίτικη επιχείρηση, που επενδύει στο χώρο της καινοτομίας τροφίμων, παράγοντας πολυβιταμινούχα (50-190 βιταμίνες) Βιολειτουργικά Τρόφιμα για ανθρώπους όλων των ηλικιών, κατέχει δε, σειρά Πατεντών, για τη παραγωγή Τροφίμων, Ποτών και Ροφημάτων κάθε είδους και Τύπου με Σπιρουλίνα, Χλωρέλλα ή και Ιπποφαές.

Το slogan της SpreeCo είναι, "Smart Food, για Καθημερινούς Ανθρώπους" και δηλώνει με τον πιό σύντομο και περιεκτικό τρόπο, την κατηγορία (Smart Foods) στην οποία ανήκει η επιχείρηση, σύμφωνα με την Επιτροπή Τροφίμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τα Βιολειτουργικά προϊόντα της SpreeCo, είναι όμοια σε εμφάνιση με τα συνήθη τρόφιμα, τα οποία καταναλώνονται ως μέρος της συνήθους διατροφής, αλλά πέραν της βασικής διατροφικής τους χρησιμότητας, βοηθούν τη φυσιολογική λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού.

Ενδεικτικά τα προϊόντα της SpreeCo είναι:

Ροφήματα Καφέ με Σπιρουλίνα (Ελληνικός, Φίλτρου, Εσπρέσσο, Φραπέ)

Ροφήματα Κακάο με Χλωρέλλα

Κριτσίνια με Χλωρέλλα

Μπισκότα Βουτύρου με Ιπποφαές

και φυσικά το Spreeade 0% το ανθρακούχο Τονικό αναψυκτικό χωρίς ζάχαρη με Πορτοκάλι και Ιπποφαές, που θα βοηθά και θα ενισχύει τους παίκτες της ομάδας μας ".

Keywords
Τυχαία Θέματα