ΠΑΟΚ | Το PAOK Junior Basketball Program στη Σκιάθο (pics)

Την ευκαιρία να συμμετέχουν στις προπονήσεις του PAOK Junior Basketball Program είχαν παιδιά από το νησί της Σκιάθου αλλά και από τον Γ.Σ Σκιάθου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η παρουσίαση του προγράμματος PAOK JUNIOR BASKETBALL PROGRAM ξεκίνησε με την συμμετοχή αθλητών από τον Γ.Σ Σκιάθου. Την αποστολή του ΠΑΟΚ

υποδέχθηκε ο υπεύθυνος COACH της ομάδας του Γ.Σ. Σκιάθου Κρίτσαλος Κώστας, ο πρόεδρος της ομάδος κ. Μίχας και ο Δήμαρχος Σκιάθου Πλωμαρίτης Νίκος.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με παιδιά γεννημένα το 2002-03, στην συνέχεια με γεννηθέντες 1999-2000-2001 και τέλος του ανδρικού τμήματος του συλλόγου της Σκιάθου.

Στις προπονήσεις των 2002-2003 και 1999 έως 2001 οι COACH Αστεριάδης, Χατζηγεωργίου, Αλεξανδρίδης δίδαξαν βασικές δεξιότητες και συνεργασίες μεταξύ παικτών.

Την προπόνηση του τμήματος Ανδρών την επέβλεψαν οι COACH Πολυμένης-Βαλαβανίδης και ο συνεργάτης του προγράμματος Μάκης Μυλωνάς.

Τις προπονήσεις παρακολούθησε πλήθος κόσμου και καλύφθηκε από τα τοπικά μέσα του νησιού.

Η ομάδα επίδειξης του PAOK ''JUNIOR'' BASKETBALL PROGRAM αποτελείτε από τους αθλητές: Κούρογλου Αλέξανδρο, Ιορδανίδη Νίκο, Σουλτάνη Άγγελο, Πολυμένη Θανάση, Κυριακίδη Δημήτρη, Τσακιρίδη Βαγγέλη, Ντουπτσόγλου Στέργιο, Κλωνάρα Δημήτρη και Κόνσουλα Γιάννη".

Keywords
Τυχαία Θέματα