ΠΑΟΚ | Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Αμπαράς

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ υπέγραψε ο Θωμάς Αμπαράς. Ο νεαρός γκαρντ που ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του "Δικεφάλου" και τα δύο τελευταία χρόνια ακολουθεί το πρόγραμμα της πρώτης ομάδας, έφτασε η ώρα να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο και το έκανε ενώπιον του προέδρου Μπάνε Πρέλεβιτς.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

"Ο Θωμάς Αμπαράς που συμπλήρωσε τα 18 του χρόνια

(γεννημένος στις 18 Απριλίου του 1994), έχει ύψος 1μ.85, αγωνίζεται στη θέση του πλέι μέικερ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με τον ΠΑΟΚ. Ηταν βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας των παίδων, η μόνιμη κατοικία του είναι στον Πολύγυρο της Χαλκιδικής, αλλά παρόλα αυτά τα τρία τελευταία χρόνια ερχόταν καθημερινά στη Θεσσαλονίκη για τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, τόσο της ανδρικής, όσο και της εφηβικής ομάδας".

Ο νεαρός γκαρντ τόνισε χαρακτηριστικά: «Αισθάνομαι ευτυχισμένος. Τόσα χρόνια δούλεψα και ήρθε η στιγμή να επιβραβευτώ. Ευχαριστώ τον κόουτς και την οικογένεια του ΠΑΟΚ για την εμπιστοσύνη τους. Τώρα θα πρέπει να δουλέψω περισσότερο για να ανέβω επίπεδο. Ετσι μόνο θα μπορέσω να πετύχω τους προσωπικούς στόχους μου και κατ' επέκταση να βοηθήσω στην επίτευξη των ομαδικών στόχων. Ο κόουτς γνωρίζει πολύ καλά την δουλειά του και με έχει βοηθήσει να βελτιωθώ και να μπω στο κλίμα της ομάδας. Είμαστε στην αρχή της προετοιμασίας, οι προπονήσεις είναι αρκετά κουραστικές αλλά δουλεύουμε καλά και ως ομάδα και ατομικά».

Για τα καθημερινά δρομολόγια από τον Πολύγυρο στη Θεσσαλονίκη: «Ηταν πέρυσι η τρίτη χρονιά που πηγαινοερχόμουν Πολύγυρο-Θεσσαλονίκη αλλά ευτυχώς επιβραβεύτηκα. Το πρόγραμμα μου ήταν δύσκολο φαγητό, διπλές πολλές φορές προπονήσεις και επιστροφή το βράδυ στο σπίτι. Ο πατέρας μου με στήριξε πολύ, με πηγαινοέφερνε από την Χαλκιδική. Και η μητέρα μου βέβαια με τα φαγητά, τα ρούχα κτλ. Γι' αυτό θέλω να τους ευχαριστήσω για τη στήριξη και τη βοήθεια».

Για την χρονιά που έρχεται: «Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, το γήπεδο είναι μεγάλο και πρέπει να φέρουμε πολύ κόσμο. Υπάρχουν βέβαια δύσκολες καταστάσεις γύρω μας. Προσπαθούμε όμως και θέλουμε όλοι να κάνουμε μία αξιόλογη πορεία, κάτι που αξίζει ο ΠΑΟΚ».

Keywords
Τυχαία Θέματα