ΠΑΡΤΙΖΑΝ | Ομπράντοβιτς: "Δεν πίστευα πως θα έπαιρνα τέτοια χαρά"

Για τον πρώτο του Ευρωπαϊκό τίτλο με την Παρτιζάν μίλησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με αφορμή την επέτειο των 20 χρόνων (16/04/1992) από την ημέρα κατάκτησής του.

Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα kurir-info.rs:

Για το τι σκέφτηκε όταν ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ευστοχούσε στο καθοριστικό σουτ: "Είπα τώρα ή ποτέ. Πίστευα πως, ως νέος προπονητής που ήμουν τότε, δεν θα έπαιρνα τέτοια χαρά. Ωστόσο, θυμάμαι πως ήμουν στη γιορτή του Νίκολιτς, ο οποίος μου είχε πει: "Θέλετε περισσότερους τίτλους και είμαι σίγουρος πως θα τους κερδίσετε". Είχε δίκιο, όπως και σε ό,τι άλλο

είχε πει".

Για το πόσο θεωρεί πως άλλαξε η καριέρα τους μετά την επιτυχία τους: "Είμαι σίγουρος πως κάτι άλλαξε, αλλά σίγουρα τονίζεται αυτή η κατάκτηση επειδή ήρθε με εμφατικό τρόπο".

Για τη συνύπαρξη του με τους Τζόρτζεβιτς και Ντανίλοβιτς: "Γνώριζα πως ήταν δύο χαρακτήρες που δεν τολμούσες να τους πιέσεις. Ωστόσο, ήμουν σίγουρος πως θα είχαμε κανονική σχέση, ήταν θέμα χρόνου. Όταν μιλούσαμε για το παιχνίδι όλα τα υπόλοιπα έμπαιναν στο παρασκήνιο".

Για την ακαδημία της Παρτιζάν: "Η επιτυχία της Παρτιζάν είναι μοναδική. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς μια ομάδα, σε οποιοδήποτε άθλημα, να επαναλάβει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω, ίσως κάποτε επαναληφθεί, αλλά μιλώντας σουρεαλιστικά είναι πολύ δύσκολο μια ομάδα με μέσο όρο ηλικίας 21,7 χρόνια να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης".

Keywords
Τυχαία Θέματα