ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | Χάινς: "Δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά για πράξεις"

Ο Τάιλερ Χάινς υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με το Περιστέρι και ανακοινώθηκε από την ομάδα των δυτικών προαστίων και ο αδελφός του Κάιλ Χάινς του Ολυμπιακού, θα ενισχύσει το συγκρότημα του Τζίμη Κουστένη στην αναμέτρηση του Σαββάτου απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας.

Ο Τάιλερ Χάινς μετείχε στις προπονήσεις του Περιστερίου εδώ και αρκετό καιρό και πλέον ο Αμερικανός ανήκει και επίσημα στην οικογένεια της ομάδας, μιας και

εκδόθηκε το δελτίο του το πρωί της Πέμπτης (25/10).

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 30 παιχνίδια στο NCAA με τους UMES Hawks του Μέριλαντ, έχοντας κατά μέσο όρο 8,2 πόντους και 7,2 ανά παιχνίδι.


Ο Τάιλερ Χάινς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και εξέφρασε την ικανοποίησή του που θα αγωνιστεί στην ομάδα και που θα παίξει ενώπιον του εκπληκτικού της κοινού: "Αισθάνομαι πολύ όμορφα στο Περιστέρι και χαίρομαι πολύ που θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα», δήλωσε ο 22χρονος άσος και συνέχισε: «Δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά για πράξεις. Έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό ματς. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στους φιλάθλους μας, τους οποίους γνώρισα στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό. Ελπίζω να είναι τόσοι και ακόμη περισσότεροι το Σάββατο για να πανηγυρίσουμε τη δεύτερη νίκη μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα