ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | Τα ονόματα των τυχερών

Το Περιστέρι υποδέχεται (20/4, 16.00) τον Αρη και με ανακοίνωση που εξέδωσε, ενημέρωσε για τα ονόματα των 20 τυχερών φίλων του που κέρδισαν διπλές προσκλήσεις για το παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής της Α1 από το διαγωνισμό που είχε… τρέξει στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας στο Facebook.


Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Κάθε προηγούμενο ξεπέρασε η συμμετοχή

στην προσφορά της ΚΑΕ Περιστέρι για τις ΕΙΚΟΣΙ (20) διπλές προσκλήσεις για τον σαββατιάτικο «τελικό» της ομάδας μας με τον Άρη (20/4, 16:00).
189 άτομα έλαβαν μέρος, ενδεικτικό του ότι το Σάββατο το κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» θα είναι κατάμεστο.

Γιατί ΠΡΕΠΕΙ να είναι κατάμεστο. Γιατί τα παιδιά του Τζίμη Κουστένη μας χρειάζονται δίπλα τους. Γιατί όλοι μαζί θα κρατήσουμε την Γ.Σ.Π.άρα στην Α1.
Τα ονόματα των τυχερών είναι τα κάτωθι (όπως αναφέρονται στα προφίλ τους στο facebook):

Kostas Koreatis, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, Hlias Fentagin, Dimis Vassiliou, George Kopsiaftis, Nikolaos Lazakis, Antonis Fentagin, Pateli Katerina, Xrhstos Koutropoulos, Spiros Arvanitakis, Angela Peristeri, Kalliopi Togiopoulou, Lazaros Hippis, Georgia Gerakoulakou, Βασίλης Πάσιος, Katia Margari, Tolis Aiginitis, Mitsakos Papapanagiotou, Chris Kitsos, George Vassilakis

**Η λίστα με τα ονόματα των τυχερών θα βρίσκεται στην κεντρική θύρα του κλειστού 1,5 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Με την επίδειξη της ταυτότητάς σας μπορείτε να μπείτε στο γήπεδο μαζί με ένα ακόμη άτομο!".

Keywords
Αναζητήσεις
katia margari
Τυχαία Θέματα