ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | Θορν: "Οφείλω να βελτιωθώ"

Η προετοιμασία του Περιστερίου για το ματς (8/12, 17.00) με την Καβάλα θα ολοκληρωθεί το πρωί της Παρασκευής (7/12) και ο Ντουάιτ Θορν έδωσε το "στίγμα" της αναμέτρησης στης 9ης αγωνιστικής της Α1.


Μετά την προπόνηση της Παρασκευής η αποστολή του Περιστερίου θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Καβάλα και ο Τζίμης Κουστένης υπολογίζει στις υπηρεσίες των παικτών του, εξαιρουμένου του νεαρού Λάμπρου Βλάχου, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα.



"Πρόκειται για ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς", δήλωσε αρχικά ο Ντουάιτ Θορν στην επίσημη ιστοσελίδα του Περιστερίου και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι "πλέον έχουμε ξεχάσει το ατυχές παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όπου θέλω να επισημάνω την εκπληκτική παρουσία του κόσμου μας. Στο ματς με την Καβάλα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Κακά τα ψέματα, ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό βρίσκονται σε διαφορετικό επίπεδο. Από εκεί και κάτω όμως δεν υπάρχει ομάδα… άτρωτη. Στόχος μας είναι να μπούμε δυνατά από την αρχή και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας διεκδικώντας τη νίκη μέχρι τέλους".

Οσον αφορά την προσωπική του απόδοση, ο Αμερικανός γκαρντ σημείωσε πως "η αλήθεια είναι πως στα τελευταία ματς δεν έχω βοηθήσει την ομάδα όσο μπορώ. Οφείλω να βελτιωθώ και να παρουσιάσω το καλό μου πρόσωπο ώστε να συνεισφέρω στο σύνολο, αρχής γενομένης από το προσεχές παιχνίδι με την Καβάλα".

Keywords
Τυχαία Θέματα