ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ | Ευχές απ' την οικογένεια του Πιερικού για την 51η επέτειο και το Aγιο Πάσχα

Με αφορμή την γενέθλια ημέρα της ίδρυσης του Πιερικού και των Αγιων ημερών του Πάσχα οι εκπρόσωποι της Πιερικής οικογένειας, αποκλειστικά και μέσω του Συλλόγου Φίλων Ιστορίας Πιερικού, στέλνουν τις ευχές τους στο φίλαθλο κόσμο της Πιερίας!

Κώστας Παπαδόπουλος (Πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός): Ο Πιερικός γέννημα δύο μεγάλων ομάδων της πόλης, του Μέγα Αλέξανδρου και του Ολύμπου, συνένωσε ότι αποτυπώνεται στο έμβλημα της ομάδας μας. Ο Μέγας Αλέξανδρος εκφραστής της Μακεδονίας και ο Όλυμπος

της Πιερίας. Η ομάδα μας είχε μια διαδρομή που καταξιώθηκε στην πορεία με τις αναμετρήσεις και τις νίκες απέναντι στις ομάδες του ΠΟΚ και της Θεσσαλονίκης, με τις ανυπέρβλητες εμφανίσεις των αθλητών μας που εξέφραζαν την περηφάνια όλης της ελληνικής επαρχίας. Είναι μεγάλη η ευθύνη να βρισκόμαστε στο τιμόνι της ομάδας για να κινηθούμε με την ίδια λογική και να πετύχουμε αυτή η ομάδα να ξανακάνει υπερήφανους τους φιλάθλους της υπαίθρου. Έχω την πεποίθηση πως σε αυτήν την ιστορική στιγμή θα επανέλθουμε στα σαλόνια του ποδοσφαίρου και θα γεμίσουμε με χαρές τα Σαββατοκύριακα των Κατερινιωτών. Εύχομαι στους παίκτες, στις οικογένειες τους, στο προπονητικό τιμ, στα ερασιτεχνικά σωματεία, στους φιλάθλους, σε όλη την οικογένεια του Πιερικού υγεία και ζεστασιά με τις οικογένειες τους και να μην λησμονούμε όλοι στην κρίσιμη εποχή που ζούμε ότι τα πάθη διαδέχεται πάντα η Ανάσταση.

Πασχάλης Τσιτιρώκης (Πρόεδρος του Ερασιτέχνη): Με την ευκαιρία των 51 χρόνων από την ίδρυση του Πιερικού σε συνδυασμό με την υπέροχη πορεία του συλλόγου στο πρωτάθλημα, εύχομαι ολόψυχα η ομάδα να ανέβει εκεί που είναι η φυσική της θέση, στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο.

Απόστολος Πόδας (Πρόεδρος του ΣΦΚ Πιερικού Αρχέλαου): Τα 51 χρόνια σηματοδοτούν μια πορεία καταξίωσης που χαρακτηρίζει και την Κατερίνη. Ο Πιερικός μας είναι ένα από τα σύμβολα της πόλης μας. Εύχομαι και κάνουμε αγώνα γι’ αυτό, και μέσω της καταγραφής της ιστορίας, να γίνουν τα νέα τα παιδιά πρώτα Πιερικοί. Καλή Ανάσταση, με υγεία και αγάπη στις καρδιές όλων. Όλοι μαζί να σταθούμε μαζί, να σταθούμε όρθιοι.

Nίκος Καλαμπάκας (Πρόεδρος Παλαιμάχων): Εύχομαι σε όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα. Συμπληρώνοντας 51 χρόνια από την ίδρυση του Πιερικού η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει την Ανάσταση στον Πιερικό και στο ποδόσφαιρο.

Δημήτρης Λιόλιος (Γενικός Αρχηγός της ΠΑΕ Πιερικός): Τα 51 χρόνια είμαι βέβαιος πως θα γιορταστούν με έναν ιδιαίτερο τρόπο που θα ικανοποιήσει τον Σ.Φ.Ι.Π. και όλους τους φιλάθλους της Πιερίας και αυτός δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Super League. Ένας στόχος που είναι εφικτός και πραγματοποιήσιμος σύμφωνα με την μέχρι τώρα πορεία και από το πρόγραμμα που απομένει. Στη φετινή επέτειο θα γίνει πραγματικότητα το όραμα πολλών ετών αναμονής για τους φιλάθλους του Πιερικού.

Λευτέρης Βασιλειάδης (Πρόεδρος του Σ.Ο.Π ΘΥΡΑ 5): Ζούμε για τον Πιερικό και ευχόμαστε να δούμε την ομάδα εκεί που ανήκει. Μας συγκινούν όσοι αγαπ

Keywords
Τυχαία Θέματα