ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ | "Η Ιστορία είναι ζωντανή και ζητά απογραφή"

Κάλεσμα στον... πληθυσμό του Πιερικού για απογραφή απηύθυνε η διοίκηση της ομάδας της Κατερίνης μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, όπου εκτός από το τμήμα μπάσκετ αναφέρεται σε βόλεϊ και ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση-κάλεσμα:

"Αδερφοί μας Πιεριείς, τον τελευταίο μήνα ο τόπος μας βιώνει την άνθηση του Πιερικού Αθλητισμού.

Το βόλει του ΣΦΚ Πιερικού μας χάρισε για πρώτη φορά την άνοδο στην Α2.

Ο Πιερικός/Αρχέλαος στο μπάσκετ ζει καθημερινά με πάθος, την τιτάνια προσπάθεια για την διατήρηση των κεκτημένων

της Α2, σ’ έναν εκπληκτικό σε πάθος και θέληση αγώνα, που κάμπτουν την δυναμική ομάδων με κύρος και ιστορία, όπως αυτής της “βασίλισσας” του Ελληνικού μπάσκετ ΑΕΚ!
Την ίδια στιγμή ο ποδοσφαιρικός Πιερικός αξιοποιώντας την ανανεωμένη προσπάθεια που κατέβαλε από την αρχή της σεζόν, διαγράφει τώρα πορεία εποποιίας, πορεία ποδοσφαιρικής πανδαισίας, πορεία που φέρνει με τον πιο αδιαμφισβήτητο και κατηγορηματικό τρόπο την αναβίωση της λαμπρής και ένδοξης 51χρονης Ιστορίας του.

Είναι τόσο όμορφο να βλέπουμε το όραμα μας να κυματίζει στον Πιερικό ουρανό, είναι τόσο μελωδικός ο Πιερικός Ύμνος που βγαίνει από τα τρεμάμενα χείλη μας.

Η Ιστορία του Πιερικού μας είναι ζωντανή, η φλόγα της φώτισε το πνεύμα, την καρδιά και την ψυχή μας. Έδωσε νόημα στη καθημερινότητά μας. Νοιώθουμε την παρουσία των απολεσθέντων αδερφών μας, νοιώθουμε τη ζωή, μεταλαμπαδεύουμε ιδανικά στις νέα Πιερική γενιά που θα μας διαθεχθεί. Ζούμε, ζούμε, ζούμε.

Αλλά πόσοι είμαστε αδερφοί Πιεριείς; Δεν το γνωρίζουμε.

Μήπως είμαστε Δέκα; Εκατό; Χίλιοι; Δέκα χιλιάδες; Εκατό χιλιάδες; Δεν το γνωρίζουμε.

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ.

Η Πρωταθλήτρια και δις Κυπελλούχος Α.Ε. Λάρισας 1964, που εμπνεύστηκε από την αίγλη, την λαμπρότητα και το παράδειγμα της γέννησης του Μεγάλου μας Πιερικού. Η Λάρισα που στήριξε ιστορικά το λαμπρό της οικοδόμημα σε παίκτες-μορφές του Πιερικού μας όπως ο Θόδωρος ο Κιζίρογλου, ο Πέτρος ο Πουρπουτίδης, ο Βαγγέλης ο Κούρτογλου, ο Δημήτρης ο Λιάπης, θα είναι παρούσα σ’ αυτή την απογραφή του Πιερικού πληθυσμού.

Την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012 και ώρα 7μ.μ., στο Πιερικό Στάδιο θα γίνει η πρώτη απογραφή του ΠΙΕΡΙΚΟΥ πληθυσμού.

Ας εγκαταλείψουμε λοιπόν αξιότιμοι πατριώτες μας την αδιέξοδη ιδεολογία του ΔΝΤ (Δεν μας Νοιάζει Τίποτα) και ας ασπαστούμε την ιδέα της αναβίωσης των μεγάλων αξιών που στην καθημερινότητα μας προσφέρει μόνο ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ.

Ας στείλουμε το μήνυμα στους απανταχού Πιερικούς σ’ όλη την Οικουμένη: “Είμαστε παρόντες”

Ραντεβού λοιπόν την Τετάρτη. Στις 7 μμ. Στο Πιερικό Στάδιο.

Το Δ.Σ. του ΣΦΙΠ (www.pierikos.info)"

Keywords
Τυχαία Θέματα