ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ | Σαν να είναι η πρώτη τους φορά!

Στο στρατηγείο του Παναθηναϊκού υπάρχει έντονη κινητοποίηση. Απαντες είναι σε εγρήγορση και έχουν κάνει... δεύτερο σπίτι τους το ΟΑΚΑ. Γιατί; Διότι έχουν στόχο το ριπίτ.

Χωρίς αμφιβολία, οι «πράσινοι» είναι η κορυφαία ομάδα της τελευταίας 15ετίας στην Ευρώπη και το επιβεβαιώνουν τα 6 αστέρια που έχουν στην φανέλα. Διαθέτουν παίκτες όπως ο Διαμαντίδης, ο Τσαρτσαρής, ο Γιασικεβίτσιους και ο Μπατίστ που έχουν μάθει απ' έξω και ανακατωτά

πως μπορείς να περπατήσεις τον δρόμο με προορισμό την κορυφή της Ευρώπης και έχουν παρασύρει με την αύρα τους και τους υπόλοιπους υπό την μαεστρική καθοδήγηση του κορυφαίου προπονητή της Ευρώπης, Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Και όμως υπάρχει η αίσθηση ότι θα είναι η... πρώτη τους φορά. Η παρθενική τους εμφάνιση σε φάιναλ φορ. Γιατί απλά η λέξη κορεσμός είναι από απαγορευτική έως άγνωστη στα «πράσινα» λημέρια και το κίνητρο είναι τεράστιο. Πόσω μάλλον από την στιγμή που αυτή η ομάδα δεν έχει καταφέρει ποτέ να κάνει το ριπίτ και της δίνεται η ευκαιρία. Πόσω μάλλον από την πιθανότητα που υπάρχει να είναι η τελευταία χρονιά για πολλά από τα μέλη αυτής της ομάδας.

Ποια θα είναι η απάντηση; «Θα την μάθουμε στο γήπεδο», όπως έχει αναφέρει αρκετές φορές και πολύ εύστοχα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Εκεί κρίνονται όλα. Το βέβαιο είναι ότι όλοι οι παίκτες θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό είτε αγωνιστούν 30 λεπτά, είτε 1 λεπτό και με την επίγνωση των ειδικών συνθηκών που έχει αυτή η μίνι διοργάνωση, να κάνουν το φάιναλ φορ της ζωής τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα