"Ψάχνεται" να φύγει ο Ουίμς!

Τις τελευταίες εβδομάδες είχε αναπτυχθεί η φημολογία ότι ο Σόνι Ουίμς θα αφήσει την Ζαλγκίρις, ακολουθώντας τα... χνάρια των υπολοίπων ΝΒΑers που το καλοκαίρι έκαναν το υπερατλαντικό βήμα και μεσούσης της περιόδου επέστρεψαν στον μαγικό πλανήτη...

O Σόνι Ουίμς στο προσωπικό του μπλογκ στο παραδέχτηκε ότι θέλει να επιστρέψει στο ΝΒΑ, στην περίπτωση

που η Ζαλγκίρις δεν περάσει στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Ο Αμερικανός φόργουορντ αποκάλυψε μάλιστα ότι γίνονται συζητήσεις με τον Βλαντιμίρ Ρομανόφ γύρω απ’ αυτό το θέμα. Όσο για το που θέλει να παίξει στο ΝΒΑ, ο Ουίμς έδειξε πως δεν σκέφτεται το Τορόντο.

Ο Αμερικάνος φόργουορντ, λοιπόν, ουσιαστικά επιβεβαίωσε με τα λεγόμενά του αυτή την φημολογία, μέσω του προσωπικού του blog στο Hoopshype, αφού αποκάλυψε ότι σε περίπτωση αποκλεισμού της Ζαλγκίρις από την συνέχεια της Ευρωλίγκας, σκέφτεται να την αφήσει... στα κρύα του λουτρού!

"Πάει καιρός από την τελευταία φορά που μπλόγκαρα... Αγωνίζομαι στην Ζαλγκίρις και φίλε, αυτός ο χειμώνας είναι πραγματικά σκληρός! Οι θερμοκρασίες αγγίζουν το -25 βαθμούς Κελσίου! Δεν συνηθίζεται εύκολα κάτι τέτοιο. Είμαι συνέχεια μέσα στο σπίτι! Περνάω ατέλειωτες ώρες παίζοντας ΧΒΟΧ... Και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό με την Ζαλγκίρις", ήταν οι πρώτες λέξεις του Ουίμς, φανερώνοντας την... απελπισία του για τις καιρικές συνθήκες στην Λιθουανία και συνέχισε λέγοντας..."Θα δούμε αν θα μείνω για να συνεχίσω να παίζω στο λιθουανικό πρωτάθλημα και την VTB που ναι μεν είναι απαιτητική, αλλά δεν είναι Ευρωλίγκα... Κι εγώ ήρθα για να παίξω στην Ευρωλίγκα, όμως κι αυτή τελειώνει για εμάς... Αν δεν καταφέρουμε να προκριθούμε στους "8", πιθανόν να επιστρέψω στο ΝΒΑ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Θα γνωρίζουμε σε περίπου δύο εβδομάδες...", τόνισε με νόημα ο ηγέτης της φετινής Ζαλγκίρις και μάλλον οι φίλοι της πρωταθλήτριας Λιθουανίας δεν θα... χάρηκαν και πολύ διαβάζοντας το blog του...!

Keywords
Τυχαία Θέματα