ΡΩΣΙΑ | Ανετα η ΤΣΣΚΑ, Μπλέικνι και Μάσεϊ "εκτέλεσαν" την Σπαρτάκ!

Η ΤΣΣΚΑ διέσυρε την Ενισέι με 91-64 και συνέχισε με νίκη και στο πρωτάθλημα. "Αλωσε" την Αγία Πετρούπολη η Λοκομοτίβ Κουμπάν με 67-79 με πρωταγωνιστές τους Μπλέικνι και Μάσεϊ!

Η "ομάδα του στρατού" δεν δυσκολεύτηκε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης και το τελικό σκορ (91-64) φανερώνει απόλυτα την εικόνα του ματς. Ο Σάμι Μεχία ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών με 12 πόντους με τους Λαβρίνοβιτς, Βοροντσέβιτς και Γκόρντον να ακολουθούν με 11 πόντους έκαστος. Μοναδικός διασωθείς από πλευράς Ενισέι ήταν ο Σιροβάτκο με 11 πόντους,

ενώ ο Ντούσαν Σάκοτα ήταν -βάσει της συνολικής εικόνας της ομάδας του- θετικός σημειώνοντας 9 πόντους.

Η ομάδα του Μπόζινταρ Μάλκοβιτς δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίστοιχη του Γιούρι Ζντοβτς και επικράτησε με 67-79. Οι παλιοί μας γνώριμοι Ρόντρικ Μπλέικνι και Τζερεμάια Μάσεϊ ηταν εξαιρετικοί, σημειώνοντας από 13 πόντους έκαστος, ενώ πρώτο "βιολί" των νικητών ήταν ο Σεργκέι Μπίκοφ με 16.

Οι Λουκάς Μαυροκεφαλίδης (10π.), Πάτρικ Μπέβερλι (14π.) και Μίχα Ζούπαν (11π.)έκαναν ό,τι περνούσε απ' το χέρι τους, ωστόσο η Σπαρτάκ δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Λοκομοτίβ. Στα ρηχά έμεινε ο Γιοτάμ Χαλπερίν με 4 πόντους.

Τα σημερινά αποτελέσματα:

Σπαρτάκ Πριμόριε - Χίμκι 74-83
Σπαρτάκ Αγ. Πετρούπολης - Λοκομοτίβ Κουμπάν 67-79
Κράσνιε Κρίλια - Νίζνι 79-73
ΤΣΣΚΑ - Ενισέι 91-64

Keywords
Τυχαία Θέματα