ΡΩΣΙΑ | Με σημαντικές απουσίες η Ρωσία στο Ευρωμπάσκετ

Ο Φώτης Κατσικάρης ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 παικτών που συμπεριέλαβε στην προεπιλογή της Εθνικής Ρωσίας εν όψει του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, με τους Αντρέι Κιριλένκο, Βίκτορ Κριάπα και Σάσα Κάουν να βρίσκονται εκτός αυτής.

Η σχετική λίστα περιλαμβάνει μονάχα δύο NBAers, τους Αλεξέι Σβεντ και Τιμοφέι Μοζγκόφ. Από τους 18 παίκτες της προεπιλογής ο Έλληνας προπονητής θα επιλέξει τους 12 που θα στελεχώσουν την αποστολή της ρωσικής ομάδας για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Σλοβενία

(4-22 Σεπτεμβρίου).

Οι επιλογές του Φώτη Κατσικάρη είναι οι εξής: Αλεξέι Σβεντ (Τίμπεργουλβς), Τιμοφέι Μοζγκόφ (Νάγκετς), Βιτάλι Φριτζόν, Ντμίτρι Χβοστόφ, Σεργκέι Μόνια, Αλεξέι Ζουκανένκο, Γεγκόρ Βιάλτσεφ (Κίμκι), Άντον Πονκρασόφ, Εβγκένι Βορονίν, Αντρέι Βοροντσέβιτς, Ντμίτρι Σοκόλοφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Μαξίμ Γκριγκορίεφ, Σεργκέι Μπίκοφ, Βαλερί Λιχοντέι (Λοκομοτίβ Κουμπάν), Σέμεν Αντόνοφ (Νίζνι), Νικίτα Μπαλάσοφ, Ντμίτρι Κουλάγκιν (Κράσνιε Κρίλια), Σεργκέι Καράσεφ (Τριούμφ).

Να σημειώσουμε ότι στον πρώτο γύρο του Ευρωμπάσκετ, η Ρωσία θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ελλάδα, την Τουρκία, τη Φινλανδία, τη Σουηδία και την Ιταλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα