Greeks Abroad | Η "ομάδα του στρατού"... εκτέλεσε την Κίμκι

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν η νικήτρια στο παιχνίδι με την Κίμκι καθώς επικράτησε με 74-65 για την 25η αγωνιστική του ρωσικού πρωταθλήματος.Το παιχνίδι ήταν βαθμολογικά αδιάφορο καθώς η ΤΣΣΚΑ έχει κατακτήσει ήδη το πρωτάθλημα. Ο Παπαλουκάς στα 11΄που αγωνίστηκε είχε 1 ριμπάουντ 1 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι προσπαθώντας να επιβάλει το ρυθμό της η μία στην άλλη χωρίς όμως να το καταφέρνει καμία από τις δύο

καθώς οι άμυνες ήταν αρκετά χαλαρές.Το πρώτο δεκάλεπτο τελείωσε με 29-26.Ακριβώς αντίθετη ήταν η εικόνα του παιχνιδιού στην δεύτερη περίοδο με τις άμυνες να πρωταγωνιστούν.Το 9-8 της δεύτερης περιόδου περιγράφει την εικόνα του δεκαλέπτου.Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν αυτό που έδωσε στην ΤΣΣΚΑ αέρα υπεροχής καθώς παίζοντας σκεπτόμενο μπάσκετ σε συνδυασμό με πολύ καλή άμυνα πήρε αέρα 14 πόντων (61-47) με το τέλος της τρίτης περιόδου. Στο τέταρο και τελευταίο δεκάλεπτο η Κίμκι προσπάθησε να αντιδράσει , μείωσε τη διαφορά αλλά στο τέλος έχασε με 74-65.Κορυφαίος για την ΤΣΣΚΑ ο Κρίστιτς με 13 πόντους.Για την Κίμκι καλύτερος ήταν ο Ρίβερς με 14 πόντους.

Keywords
Τυχαία Θέματα