ΣΙΕΝΑ | «Ο Μπαρτζώκας κάνει καταπληκτική δουλειά»

Ο Μάρκο Κρέσπι μίλησε για την αναμέτρηση της Σιένα κόντρα στον Ολυμπιακό (12/12, 21:00) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δουλειά που έχει κάνει ο Γιώργος Μπαρτζώκας αλλά και στο... άδειο ΣΕΦ.

«Δεν είναι συνηθισμένο να παίζεις σε άδειο γήπεδο, όμως όταν αντιμετωπίζεις τους πρωταθλητές Ευρώπης μπαίνεις κατευθείαν σε ατμόσφαιρα αγώνα. Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει

όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει φέτος και ο τρόπος που αγωνίζεται έχει τον τέλειο συνδυασμό ποιότητας και αποτελεσματικότητας. Ο coach Μπαρτζώκας κάνει καταπληκτική δουλειά. Εμείς έχουμε μπροστά μας μία ευκαιρία να βελτιωθούμε. Αν καταφέρεις να κάνεις κάτι θετικό απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης, αυτό μπορείς να το θυμάσαι για το υπόλοιπο της σεζόν», δήλωσε ο Μάρκο Κρέσπι, προπονητής της Σιένα.

Από την μεριά του ο Τέιλορ Ροτσέστι τόνισε πως: «Πάντα είναι συναρπαστικό να αντιμετωπίζεις τον Ολυμπιακό. Είναι σπουδαία ομάδα. Πρόκειται για τους πρωταθλητές Ευρώπης, που δεν έχουν ακόμη χάσει παιχνίδι. Συνεπώς είναι μια μεγάλη ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε τους καλύτερους και θα πρέπει να παρουσιάσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θα πρέπει να βελτιωθούμε στην άμυνα, την επίθεση και την εκτέλεση. Χρειάζεται να έχουμε στο παιχνίδι μας ένταση και επιθετικότητα».

Keywords
Τυχαία Θέματα