ΣΙΕΝΑ | Πιανιτζιάνι: "Να χρησιμοποιήσουμε όλα τα όπλα μας"

Ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι αναγνωρίζει την δυσκολία του παιχνιδιού της Παρασκευής στο ΣΕΦ (30/03) αλλά και στέκεται στην κακή φυσική κατάσταση της ομάδας του.

"Πρέπει να ετοιμαστούμε για ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός, σε αντίθεση με εμάς, βρίσκεται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, περισσότερο από ό,τι στο προηγούμενο παιχνίδι, έχοντας επίγνωση τι έχουμε καταφέρει έως

τώρα. Αν και γνωρίζουμε πόσο δύσκολη είναι η στιγμή, θα προσπαθήσουμε να χρησιμοποιήσουμε όλα τα όπλα μας, ώστε να παραμείνουμε στο παιχνίδι όσο περισσότερο μπορούμε", είπε ο Ιταλός τεχνικός στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

Ο Ντέιβιντ Άντερσεν με την σειρά του, δήλωσε:

"Πρώτα από όλα, θα πρέπει να αλλάξουμε τη συμπεριφορά μας, να παίξουμε πιο σκληρά και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Σίγουρα, θα είναι πολύ σημαντικό να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να προσπαθήσουμε να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό. Εάν παίξουμε το παιχνίδι μας και παραμείνουμε συγκεντρωμένοι είμαι αισιόδοξος πως μπορούμε να κερδίσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα