"Σοβαροί και πειθαρχημένοι στην Καβάλα"

Σήμερα ξεκινάει η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής στην Καβάλα, με τον Βασίλη Φραγκιά να έχει στη διάθεσή του έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα τον Γιώργο Καλαϊτζή.

Ο άμεσος συνεργάτης του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο της ομάδας της Ρόδου, Μιχάλης Κουταλιανός, τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να παρουσιάσουν σοβαρότητα και πειθαρχεία κόντρα στο αξιόλογο συγκρότημα του Δημήτρη Πρίφτη, ώστε να πάρουν τη νίκη.

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ:

Την

προετοιμασία της για την αναμέτρηση της Κυριακής (12:30) με την Ε.Κ. Καβάλας ξεκινάει σήμερα η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός. Μετά το διήμερο ρεπό που χορήγησε στους αθλητές του ο Βασίλης Φραγκιάς, οι «θαλασσί» θα συγκεντρωθούν ξανά στο «Βενετόκλειο» ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα για την αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας. Μάλιστα στη διάθεσή του Έλληνα τεχνικού θα τεθεί μετά από αρκετό καιρό και ο Γιώργος Καλαϊτζής, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στην Ε.Κ. Καβάλας.

Ο άμεσος συνεργάτης του Βασίλη Φραγκιά στο τιμόνι της ομάδας μας, Μιχάλης Κουταλιανός αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Κυριακής με την Ε.Κ. Καβάλας. «Ξεκινάμε ένα νέο κύκλο συνεχόμενων αγώνων, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση στην Καβάλα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι σε μία δυνατή έδρα και απέναντι σ’ έναν ισχυρό αντίπαλο, που διαθέτει αρκετούς ποιοτικούς παίκτες και έναν πολύ καλό προπονητή. Για να έχουμε τύχη στο παιχνίδι, πρέπει να έχουμε διάρκεια στην απόδοση μας και να ελέγξουμε τον ρυθμό. Φυσικά σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα δουλέψουμε σκληρά και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να παίξουμε στην Καβάλα. Η ώρα του αγώνα είναι περίεργη, αλλά οφείλουμε να προετοιμαστούμε για τις συνθήκες του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα και ξέρουμε καλά ότι οι αντίπαλοι μας διαθέτουν καλή ομάδα και ισχυρή έδρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα