Σπάχια: «Θέλουμε νίκη του Παναθηναϊκού στο Καζάν»

«Πρέπει να γυρίσουμε σπίτι μας και να σκεφτούμε τον επόμενο αντίπαλό μας. Θέλουμε να κερδίσουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια και να κερδίσει και ο Παναθηναϊκός στο Καζάν, ώστε να μας δοθεί η ευκαιρία να προκριθούμε», σχολίασε ο Κροάτης τεχνικός.

Για το ματς, είπε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Είναι καλύτερος αυτή την στιγμή από εμάς. Εχει κάνει γενικότερα πολύ καλύτερα παιχνίδια από ότι εμείς. Από την μία πλευρά δεν είναι ποτέ

καλό να παίζεις κόντρα στον Παναθηναϊκό γιατί είναι πάντα καλός. Από την άλλη πλευρά είναι καλό γιατί πάντα μετά το ματς έχεις homework. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε σημαντικό βήμα για να παίξουμε πιο ποιοτικό μπάσκετ από ότι στο πρώτο μέρος. Το μεγαλύτερό μας πρόβλημα και στα δύο παιχνίδια ήταν η διαφορά στις βολές. Πραγματικά ο παναθηναϊκός ξέρει πώς να παίρνει αυτό το μπόνους και να τιμωρεί το παραμικρό λάθος του αντιπάλου του. Επίσης κάναμε πολλά λάθη. Δώδεκα στο πρώτο μέρος και συνολικά 21. Με τόσα λάθη δεν έχεις ελπίδες να κερδίσεις».

Ερωτηθείς για το αν η διεξαγωγή του φάιναλ φορ στην Πόλη γεμίζει με άγχος τις τουρκικές ομάδες, απάντησε: «Όχι δε νομίζω πως ασκεί πίεση το φάιναλ φορ στις τουρκικές ομάδες. Το φάιναλ φορ είναι στο Σινάν Ερντέν που είναι βρίσκεται στην Ευρωπαϊκή πλευρά της πόλης. Εμείς στην Ασιατική…», είπε χαριτολογώντας και κατέληξε: «Την πίεση την βάζουμε εμείς στον εαυτό μας και οι φιλοδοξίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα