Στοίχημα | Δυάδα Πανιώνιος - Πανελευσινιακός

Από την Α1 θα έρθει στο σημερινό μας ποντάρισμα, με την δυάδα Πανιώνιος - Πανελευσινιακός να ξεχωρίζει...

Ο Πανιώνιος δεν έχει ηττηθεί ακόμα σε επίσημη υποχρέωση (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Eurocup) και το μεγάλο διπλό που πήρε κόντρα στην Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης ανέβασε ακόμα περισσότερο την ψυχολογία των παικτών του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Είναι δεδομένο πως στους «κυανέρυθρους» θα υπάρχει κούραση από τις συνεχόμενες υποχρέωσεις

και τα ταξίδια. Θεωρούμε, όμως, πως στη Δράμα θα πάρουν ακόμα μια νίκη... Ο ΚΑΟΔ ήταν εξαιρετικά εύστοχος και πήρε τη νίκη κόντρα στη Νέα Κηφισιά και μας είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι θα σουτάρει ξανά με τα ίδια ποσοστά. Οι ξένοι της ομάδας του Νέναντ Μάρκοβιτς δεν είναι το ίδιο ποιοτικοί με εκείνους του Πανιωνίου, ενώ και στους Έλληνες υπάρχει σημαντική διαφορά, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να έχει πιο έμπειρια παιδιά... Δίκαιο το 1.55 στο διπλό.

Από εκεί και πέρα θα ασχοληθούμε με το σημαντικό παιχνίδι του Πανελευσινιακού κόντρα στον Ηλυσιακό. Πρόκειται για πολύ σημαντική αναμέτρηση, καθώς θεωρητικά είναι δύο ομάδες με κοινούς στόχους. Η αλήθεια, όμως, είναι πως η Ελευσίνα έχει καλύτερο ρόστερ, πιο έμπειρους παίκτες, ενώ οι φιλοξενούμενοι μεταξύ άλλων έχουν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα με τον Στέφενς που ήρθε για να αποτελέσει ένα από τα βασικά «όπλα» του Ηλυσιακού και τελικά κάνει κακό στην ομάδα, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος ο Δημήτρης Λιόγας. Το 1.30 του άσου είναι χαμηλό, ωστόσο θεωρούμε πως είναι δίκαιο, αν προσθέσουμε στην εξίσωση και την πολύ δυνατή έδρα των γηπεδούχων.

ΚΑΟΔ - Πανιώνιος 2 (1.55)
Πανελευσινιακός - Ηλυσιακός 1 (1.30)

Περισσότερες εκτιμήσεις στο betplayergr.com

Keywords
Τυχαία Θέματα