Στοίχημα | Τελικός για over!

Για τον μεγάλο τελικό προγνωστικά δεν μπορούν να γίνουν εύκολα. Οι ΗΠΑ δεν πιάνονται και οι Ισπανοί δεν δείχνουν ικανοί να τους κοντράρουν. Έχουν όμως το υλικό αν τους βγει το ματς να κάνουν την ζημιά. «Διαβασμένο» το χάντικαπ, αφού μπορεί το 20 να το κρατήσει η Ισπανία, μπορεί όμως να αποδειχθεί και λίγο.

Επιλογή μας θα είναι το over. Στο Πεκίνο περιμέναμε από την Ισπανια να βρει έναν τρόπο να σταματήσει αμυντικά τις ΗΠΑ

και να χτυπήσει το ματς. Όλοι μας όμως πέσαμε έξω. Η παρέα των Γκασόλ μπήκε στο παρκέ και έτρεξε, έβαλε τρίποντα και γενικά έκανε γρήγορες επιθέσεις. Έπαιξε δηλαδή το μπάσκετ της Αμερικής. Προσπάθησε να τους χτυπήσει με το όπλο τους! Και η αλήθεια είναι ότι τα κατάφερε, καθώς έχασε για μόλις 11 πόντους στο τέλος, έχοντας όμως κερδίσει τις εντυπώσεις.

Σε σχέση με την ομάδα τότε, η Ισπανία είναι πιο νεανική και θεωρούμε ότι θα επιχειρήσει να κάνει ξανά το ίδιο. Του Σκαριόλο του βγήκαν οι ζώνες με Γαλλία και Ρωσία, κόντρα στις ΗΠΑ όμως -με τα ποσοστά στα σουτ τριών πόντων που έχει στο τουρνουά- θα έχει πρόβλημα. Γι’ αυτό θα δοκιμάσει ξανά ότι στο Πεκίνο. Σ’ εκείνο το ματς υπήρξε μια μέτρια περίοδος αλλά και πάλι το σκορ πήγε πολύ ψηλά (107-118). Φέτος ίσως πάει πιο χαμηλά, αλλά σε κάθε περίπτωση η Αμερική τους 110 τους έχει και η Ισπανία μπορεί να ακολουθήσει τουλάχιστον μέχρι τους 80.

Πρόταση

Ισπανία - ΗΠΑ over 189.5 (1.95)

Περισσότερες προτάσεις στο betplayer.eu

Keywords
Τυχαία Θέματα