ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Χρυσόγελος: "Ανοδος και όμορφο μπάσκετ"

Η Λιβαδειά «άλωσε» τη Νίκαια, καθώς επικράτησε του Ιωνικού με 62-68 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Ομίλου του 2ου Ομίλου του Νότου της Γ΄ Εθνικής και ο προπονητής της, Νίκος Χρυσόγελος δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την πορεία της ομάδας του.

Ο Νίκος Χρυσόγελος εξέφρασε μέσω του superbasket.gr την άποψη πως καμία άλλη φιλοξενούμενη ομάδα δεν θα φύγει νικήτρια

από τον Πλάτωνα και πως η Λιβαδειά θα μπορέσει να πάρει την άνοδο για την Β’ Εθνική.

Πήρατε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Ιωνικού Νικαίας . Δούλεψαν όλα έτσι όπως τα είχατε σχεδιάσει κατά την περίοδο της προετοιμασίας σας για το μεγάλο παιχνίδι με τον Ιωνικό;

«Η νίκη επί του Ιωνικού ήταν όντως πάρα πολύ μεγάλη, καθώς να μην ξεχνάμε ότι η ομάδα αγωνίστηκε χωρίς τρείς παίκτες ,οι οποίοι ήταν τραυματίες . Πάντως όλα λειτούργησαν πολύ καλά και όπως τα είχαμε σχεδιάσει επειδή το παιχνίδι για εμάς δεν ήταν τελικός. Παίξαμε χωρίς πίεση, μείναμε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι και θέλω να τονίσω ότι δεν πιστεύω πως κάποια άλλη ομάδα θα μπορέσει να περάσει από την Νίκαια».

Η ομάδα έχει χριστεί ως ένα εκ των φαβορί για την άνοδο. Πιστεύετε ότι θα τα καταφέρει;

"Ας αρχίσουμε με το ότι η ομάδα απέκτησε αρκετούς, παίκτες οι οποίοι αντέχουν την πίεση και δεν μας αγχώνει καθόλου το γεγονός ότι έχουμε τον τίτλο του φαβορί. Αντιθέτως μάς αρέσει πάρα πολύ και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε".

Η ομάδα σας πιστεύετε ότι στην συνέχεια μπορεί να βελτιωθεί και να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη στην συνέχεια;

"Πιστεύω πως εάν δεν έχουμε προβλήματα τραυματισμών και είμαστε τυχεροί και μας πάνε όλα καλά, θα καταφέρουμε να παρουσιάσουμε στο παρκέ πιο όμορφο μπάσκετ".

Ο Δημήτρης Παπαντωνίου, ο οποίος φόρτωσε με 18 πόντους το καλάθι του Ιωνικού Νικάιας, σημείωσε πως "είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, καθώς πετύχαμε μία πάρα πολύ μεγάλη νίκη και επίσης είμαι ευχαριστημένος με το γεγονός ότι η ομάδα μπορεί να παίξει επίσης πάρα πολύ καλή άμυνα". Οσον αφορά τους στόχους της Λιβαδειάς σημείωσε πως "πιστεύω πως δεν υπάρχει άλλος στόχος από την άνοδο την φετινή χρονιά, καθώς η ομάδα έχει το κατάλληλο ρόστερ για να ανέβει κατηγορία. Δεν υπάρχει καθόλου πίεση επειδή στην ομάδα. Τα περισσότερα παιδιά είναι έμπειρα και λόγω της εμπειρίας μπορούν να διαχειριστούν σωστά τη πίεση του να είσαι φαβορί και πιστεύω πως είναι πάρα πολύ μεγάλη ευκαιρία η φετινή χρονιά για την άνοδο".

Keywords
Τυχαία Θέματα