ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Καλαμπάκου: "Εχει προβάδισμα ο Αθηναϊκός..."

Ο Αστέρας ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό για την 14η αγωνιστική της Α1 Γυναικών και η Ασπασία Καλαμπάκου μίλησε στο superbasket.gr για την συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας των Εξαρχείων ενώ τόνισε πως ο Αθηναϊκός έχει προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, η 20χρονη ταλαντούχα γκαρντ δεν έκρυψε την αισιοδοξία της ενόψει της αναμέτρησης (2/2) του Αστέρα Εξαρχείων με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ποιο

είναι το σχόλιο σου για το ματς με τον Παναθηναϊκό;

Ηταν πολύ δύσκολο το ματς για εμάς. Ο Παναθηναϊκός είναι σαφώς πιο πλήρης από την ομάδα μας. Εμείς έχουμε ελλείψεις, έφυγε από την ομάδα η βασική μας σέντερ, η Κατερίνα Γλυνιαδάκη, και γενικά το ρόστερ μας δεν είναι πλήρες. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και κέρδισε. Το βασικό είναι η κούραση. Όλο το ματς το έβγαλαν από την πλευρά μας μόνον έξι παίκτριες. Από εκεί και πέρα εμείς ρισκάραμε σε κάποια σημεία στο ματς, προσπαθήσαμε να παίξουμε με παγίδες έτσι ώστε να δυσκολέψουμε επιθετικά τον Παναθηναϊκό. Το σημαντικότερο είναι όμως είναι ότι η ομάδα δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει λόγω κούρασης και έλλειψης λύσεων. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα, ήταν καλύτερος και κέρδισε".

Ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε συνεχώς να τροφοδοτεί στην επίθεση την την Ντέλβα. Εκεί δεν ανταποκρίθηκε καλά ο Αστέρας...

"Δεν ανταποκριθήκαμε γιατί τα δικά μας 5άρια δεν έχουν τον όγκο και τη δύναμη της Ντέλβα για να την αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά. Είναι μια πολύ καλή παίκτρια και ήταν πολύ δύσκολο να την εξουδετερώσουμε. Αυτός ήταν και ο λόγος που παίξαμε αρκετά με παγίδες με αποτέλεσμα πολλά σουτ από την πλευρά του Παναθηναϊκού να είναι ελεύθερα".

Ποιος είναι ο στόχος του Αστέρα για την συνέχεια του πρωταθλήματος;

"Εμείς πλέον κοιτάμε να κερδίσουμε το επόμενο ματς. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Παίζουμε εντός έδρας με τον Ολυμπιακό Βόλου. Πιστεύω ότι είμαστε καλύτεροι από τον Βόλο και μπορούμε να πάρουμε τη νίκη".

Οσον αφορά τη "μάχη" του πρωταθλήματος, τι προβλέπεις;

"Πιστεύω ότι ο Αθηναϊκός είναι μια σταθερή αξία τα τελευταία χρόνια στο γυναικείο μπάσκετ. Δίνω ένα προβάδισμα στον Αθηναϊκό και για το φετινό πρωτάθλημα. Πάντως θεωρώ ότι μεταξύ Αθηναϊκού και Παναθηναϊκού θα κριθεί ο τίτλος. Ο Παναθηναϊκός έχει επίσης ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ, το οποίο φάνηκε και στο μεταξύ μας παιχνίδι

Keywords
Τυχαία Θέματα