ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Κεχαγιά: "Είμαστε μια πολύ καλή παρέα"

Ο Αθηναϊκός δεν σταματά τη συλλογή τίτλων... Και το κυριότερο; Οι παίκτριες δεν έχουν... κουραστεί να σηκώνουν κούπες. Μετά το Κύπελλο - το τρίτο συνεχόμενο - θέλουν να κατακτήσουν άλλο ένα νταμπλ...

Η Ζωή Κεχαγιά, ήρθε από τον πάγκο και με 11 πόντους έβαλε ένα σημαντικό λιθαράκι στον τελικό απέναντι στις Εσπερίδες, εξήγησε γιατί στον Βύρωνα δεν έχουν κορεστεί με τους τίτλους και θέλουν περισσότερους.

Ποιο ήταν το κλειδί της νίκης και πού κρίθηκε το παιχνίδι;

"Ήταν ένα πολύ κλειστό παιχνίδι, εμείς ήμασταν προετοιμασμένες για τον τελικό αλλά όπως και υ ένας τελικός

Κυπέλλου δεν έχει καμία σχέση με αγώνα πρωταθλήματος. Είχαμε περισσότερη ψυχή, το θέλαμε περισσότερο παρ'όλο που έχουμε συνηθίσει σε κατακτήσεις τίτλων θα μπορούσαμε να έχουμε κορεστεί. Έπαιξε μεγάλο ρόλο και το οτι είχαμε πιο βαθύ ρόστερ σε σύγκριση με τις Εσπερίδες, οπότε καταφέραμε να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες του ματς".

Πώς κρίνεις οτι το σκόρ είναι αρκετά χαμηλό για έναν τελικό;

"Πάντα υπάρχει άγχος. Ήταν αρκετά άστοχες και οι δύο ομάδες , παίζαμε πολύ κλειστές άμυνες. Το άγχος των δύο ομάδων ήταν η αιτία του χαμηλού σκορ".

Σας επηρρέασε καθόλου το οτι "κουβαλούσατε" τον χαρακτηρισμό του φαβορί στο φάιναλ φορ;

"Δεν μας επηρρέασε καθόλου. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αυτό το παιχνίδι ήταν κάτι ξεχωριστό, τον είδαμε ως τελικό και είχαμε λίγο άγχος".

Ποιό είναι το συστατικό αυτής της ομάδας;

"Το κύριο συστατικό είναι η παρέα. Κάθε παίκτρια παίζει για την άλλη και όταν κάποια δεν είναι καλά, οι άλλες την προσέχουν και είναι δίπλα της. Με τις περισσότερες κοπέλες που είμαστε μαζί τρία χρόνια, έχουμε περάσει μαζί χαρές και λύπες. Όλες μαζί είμαστε παρέα εντός και εκτός παρκέ".

Ποια είναι η προετοιμασία σας από δω και πέρα; Ακολουθούν τα πλει οφ...

"Ξεκινάμε την Τετάρτη με τον Πανιώνιο, ο Πανιώνιος ηταν πολύ διαφορετικός στο φαιναλ φορ. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα σε άμυνα και επίθεση. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, άλλο το Κύπελλο άλλο το πρωτάθλημα. Εμείς πάμε να σηκώσουμε το πρωτάθλημα και αυτός είναι και ο στόχος μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα