ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Κουτρούλιας: "Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη"

Το Παγκράτι ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στην φετινή Α2 κόντρα στο Ηράκλειο και ο Τόλης Κουτρούλιας μίλησε για τους στόχους αλλά και το πλάνο της ομάδας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το superbasket.gr ήταν στο γήπεδο και συνομίλησε με τον πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, Τόλη Κουτρούλια:

"Κάθε πρεμιέρα είναι πολύ δύσκολη, αυτό φάνηκε και στα πρώτα δεκαπέντε πρώτα λεπτά που ψαχνόμασταν σαν ομάδα. Ήταν και το βασικό

μας πλει-μέικερ (Φώτης Βασιλόπουλος) τραυματίας,η ομάδα έχει μαζευτεί τις τελευταίες δέκα μέρες ουσιαστικά. Μόλις βρήκαμε λίγο ρυθμό η διαφορά άρχισε να αυξάνεται", δήλωσε αρχικά ο Τόλης Κουτρούλιας για το παιχνίδι και συμπλήρωσε:

"Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι 100%, ήταν το άγχος της πρεμιέρας. Απο εκεί και έπειτα όταν βρήκαμε ρυθμό, η διαφορά αυξανόταν υπέρ μας και κερδίσαμε δίκαια".

Σας επηρέασε η απουσία του Φώτη Βασιλόπουλου;

"Είναι το βασικό μας πλει-μεικερ, έπρεπε να προσαρμοστούμε χωρίς αυτόν. Το θετικό για μας ήταν ότι αγωνιζόμασταν με νεοφώτιστη ομάδα που δεν έχει ακόμα εικόνες εκτός έδρας παιχνιδιών και ήταν ένα εύκολο ματς για εμας".

Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας για φέτος;

"Επειδή είναι λίγο πολύπλοκη κατάσταση, πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε στο Λαύριο, θα είναι μία πολύ σημαντική νίκη για εμας αν έρθει".

Την περασμένη σεζόν το Παγκράτι, κέρδισε την παραμονή του στο "νήμα". Αυτό σας έχει δώσει μεγαλύτερο κίνητρο φέτος;

"Έχουμε τραβήξει μία καινούργια γραμμή με το παρελθόν, κοιτάμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα. Πέρυσι πιστεύω οτι ήταν πετυχημένη η χρονιά και κοιτάμε το μέλλον".

Keywords
Τυχαία Θέματα