ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Μάτος: "Θα παλέψουμε κόντρα στην Κηφισιά".

Η ΚΑΠ πήρε την πρώτη θέση στο τουρνουά "Μαστρογιάννεια", καθώς επικράτησε στον τελικό του Χολαργού με 90-67 και ο Ανέστης Μάτος φάνηκε αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Α2.

Ο Ανέστης Μάτος μίλησε στο superbasket.gr τόσο για την αναμέτρηση με τον Χολαργό (6/10), όσο και για την πρεμιέρα (13/10) της Α2, που η ΚΑΠ θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Κηφισιά.
Πού πιστεύεις οτι κρίθηκε το παιχνίδι κόντρα στον Χολαργό;

"Ηταν ένα καλό ματς, ενόψει του πρωταθλήματος που

ξεκινάει το Σάββατο. Είχαμε δύο σημαντικές ελλείψεις, του Κορωνίδη και του Μαναβόπουλου. Βγάλαμε ενέργεια και το ματς κρίθηκε στο δεύτερο δεκάλεπτο, όταν παίξαμε καλή άμυνα, πήραμε τα ριμπάουντ και ελέγξαμε το παιχνίδι.

Το "κλειδί" της νίκης ήταν η άμυνα ή η επίθεση;

"Περισσότερο ήταν η άμυνα διότι πήραμε τα ριμπάουντ, τρέξαμε, δεν κάναμε πολλά λάθη και απο εκεί πήραμε ενέργεια και βάλαμε πολλούς εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό".

Το σκορ του αγώνα αντικατοπτρίζει την διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες;

Οχι, διοτι ο Χολαργός είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Εχει έναν πολύ καλό προπονητή (σ.σ τον Σάββα Συμεωνίδη), καλό ρόστερ και του εύχομαι καλή χρονιά στο νέο πρωτάθλημα.

Η Αγία Παρασκευή έχει "δέσει";

"Θέλουμε ακόμα χρόνο, γιατί έχουμε πολλά καινούργια παιδιά και έχουμε κάποιους τραυματισμούς. Από την Δευτέρα θα μπει ο Αρης (σ.σ Κορωνίδης) και ο Σωκράτης (σ.σ Μαναβόπουλος) στην ομάδα. Το κακό για εμάς είναι ότι έχουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια στην αρχή και πιστεύω να τα καταφέρουμε".

Ποιος είναι ο στόχος που έχετε θέσει φέτος;

"Ο στόχος μας είναι να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και ως νεοφώτιστοι που είμαστε, θα κοιτάξουμε να σωθούμε".

Θα αντιμετωπίσετε στην πρεμιέρα (13/10) της Α2 την Κηφισιά...

Κηφισιά είναι πολύ καλή ομάδα. Είδαμε και στο κύπελλο την πορεία της. Εχουν πολλά χρόνια τον ίδιο προπονητή (σ.σ Ηλία Παπαθεοδώρου) και ένα κορμό με πολλούς καλούς παίκτες. Θα πάμε για να παλέψουμε και ό,τι βγει".

Keywords
Τυχαία Θέματα