ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Μαυραγάνης: "Η ενέργειά μου πηγάζει από την ομάδα"

Ο Ιωνικός κέρδισε τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου με 72-64, κάλυψε την διαφορά των τεσσάρων πόντων του πρώτου αγώνα (67-63) και βρίσκεται μόνος τρίτος στην βαθμολογία.

Το superbasket.gr ηταν στο κλειστό της Φιλαδέλφειας και συνομίλησε με τον μεγάλο πρωταγωνιστή του παιχνιδιού Γιώργο Μαυραγάνη, ο οποίος πήρε τον Ιωνικό από το "χέρι" και με 31 πόντους τον έφτασε σε αυτή τη σημαντική νίκη .
Μεγάλη νίκη κόντρα στον Κρόνο Αγ.Δημητρίου. Ποιό ηταν το κλειδί της νίκης;

"Ήταν η αυτοσυγκέντρωση που δείξαμε σε όλο

το παιχνίδι και η άμυνά μας. Η ομάδα δεν πανικοβλήθηκε απο το καλό ξεκίνημα του Κρόνου στην αρχή του παιχνιδιού και έδειξε αυτοσυγκέντρωση, παίξαμε καλή άμυνα και αυτό πιστεύω ήταν το κλειδί της νίκης . Όλο τον καιρό προετοιμαζόμασταν για αυτό το παιχνίδι και κάναμε ακριβώς αυτά που είχαμε σχεδιάσει" .
Καλύψατε και την διαφορά των τεσσάρων πόντων του πρώτου αγώνα (67-63)...

"Πήραμε την διαφορά που είναι πολύ σημαντικό για την συνέχεια και κοιτάμε πλέον το επόμενο ματς που είναι στον Χολαργό".
Τι να περιμένουμε από την αναμέτρηση με τον Χολαργό; Πρόκειται για ένα ματς που πρόκειται να κρίνει πολλά...

"Παίζουμε μέσα στην έδρα του αντιπάλου που είναι πολύ δυαντή ομάδα ο Χολαργός με πολύ καλό προπονητή. Θα είναι ένα ντέρμπι, ας κερδίσει ο καλύτερος. Ελπίζω να είμαστε εμείς νικητές στο τέλος.
Θα χαρακτήριζες το αποψινό παιχνίδι ως το ματς της χρονιάς;

"Πιστεύω πως ήταν το ματς της χρονιάς , μέχρι να έρθει το επόμενο με τον Χολαργό. Έγινε το πρώτο βήμα για τον στόχο μας, συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι με τον Χολαργό που είναι ακόμα πιο σημαντικό απο το σημερινό".
Είσαι από τους πιο έμπειρους στην ομάδα και συνεχίζεις να είσαι το μεγάλο πυροβολικό της. Ποιο είναι το μυστικό σου;

"Όλη η διάθεσή μου και η ενέργειά μου, βγαίνει από αυτά που μου έχει προσφέρει ο Ιωνικός αυτά τα τέσσερα χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα