ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Νικητάκης: "Να πανηγυρίσουμε την άνοδο..."

Η Ν. Κηφισιά ξεπέρασε το "εμπόδιο" των Ικάρων Σερρών (66-63) στην 22η αγωνιστικής έχοντας για κορυφαίο τον Σάββα Nικητάκη (24π.,3ρ.,2ασ.,1κλ.), ο οποίος μέσω του superbasket.gr έστειλε το μήνυμά του ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης (6/4) με τα Τρίκαλα.



Δεν θέλω να αδικήσω τη μεγάλη συνεισφορά και του Πετροδημόπουλου(13π., 8ρ.), αλλά είναι γεγονός ότι στο πολύ καλό σας διάστημα (μεταξύ 12ου και 36ου λεπτού) παίξατε με χαμηλό σχήμα...



"Το ότι φορτώθηκε ο Πετροδημόπουλος με 4 επιθετικά φάουλ μπορεί να συμβεί σε μια κακή μέρα δική μας ή των διαιτητών. Είχαμε και λίγο παραπάνω άγχος λόγω και αυτού του αστάθμητου παράγοντα, τέλος καλό όμως όλα καλά. Συνεχίζουμε και προχωράμε κοιτώντας το επόμενο παιχνίδι".

Ποιο πιστεύεις πως ήταν το στοιχείο που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας σου;

"Ηταν δύσκολο παιχνίδι κυρίως όσον αφορά στην ψυχολογία. Έπαιξε και ο αντίπαλος παθιασμένα για τη νίκη. Σε όλες τις ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό, υπάρχει άγχος και πίεση για να φτάσουν στην κατάκτηση των στόχων τους, καθώς πλησιάζει το τέλος της σεζόν. Τα κλειδιά της νίκης νομίζω πως ήταν το πάθος και η πολύ καλή μας άμυνα".

Την επόμενη αγωνιστική (23η,6/4) θα βρεθείτε αντιμέτωποι με τα Τρίκαλα...

"Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα συμβεί. Είναι έμπειρη ομάδα τα Τρίκαλα και περιμένω πως το μεταξύ μας παιχνίδι αλλά και αυτό με τον Φιλαθλητικό να παιχτεί μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Εμείς θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε και να πανηγυρίσουμε την άνοδο".

Keywords
Τυχαία Θέματα