ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Νικητάκης: "Περήφανος που ανήκω στην Κηφισιά"

Παρά του γεγονότος ότι έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν, ο Σάββας Νικητάκης δεν στέκεται στην απόδοσή του απέναντι στο Πέραμα και μιλώντας στο superbasket.gr τονίζει ότι είναι περήφανος που ανήκει σε μία ομάδα όπως είναι η Νέα Κηφισιά.

Η Νέα Κηφισιά πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της, αυτή τη φορά

απέναντι στο Πέραμα με 101-75. Ο Σάββας Νικητάκης ήταν ο πρωταγωνιστής και μας εξήγησε το μυστικό της επιτυχίας της ομάδας που αποτελεί την έκπληξη της Α2.

-Είσαι αδιαμφισβήτητα το πρόσωπο της αγωνιστικής. Πέτυχες 8/10 τρίποντα, σημειώνοντας 31 πόντους συνολικά σε 27 λεπτά και άκουσες για ακόμα μία φορά το όνομά σου να γίνεται σύνθημα. Πως αισθάνεσαι;

"Αισθάνομαι υπέροχα που βρίσκομαι σ’ αυτήν την ομάδα. Κόντρα στο Πέραμα, οκ ήγουν εγώ εκείνος που σκόραρα, αλλά την περασμένη αγωνιστική ήταν ο Φίλιππος Μοσχοβίτης και πιο πριν ήταν ο Θοδωρής Σιούτης. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε ομάδα και νιώθω περήφανος που είμαι μέλος της".

- Ποιο είναι εκείνο το συστατικό που δίνει φτερά στα πόδια τόσο τα δικά σου, όσων και των συμπαικτών σου;

"Οι προπονήσεις είναι το κύριο συστατικό. Δουλεύουμε σκληρά και καθημερινά και συγχρόνως ευχαριστιόμαστε το μπάσκετ που παίζουμε, αυτό είναι το μυστικό μας".

- Είστε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Πώς θα χαρακτήριζες την πορεία της ομάδας;

"Αν αναλογιστεί κανείς ότι τα Χριστούγεννα ήμασταν κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και τώρα είμαστε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, αυτό από μόνο του αποτελεί μεγάλη επιτυχία. Σίγουρα για νεοφώτιστη ομάδα είναι μεγάλο κατόρθωμα".

- Ο ιδανικός τρόπος για να κλείσετε τη σεζόν είναι να κάνετε το 5/5 στα εναπομείναντα παιχνίδια. Πόσο εύκολο είναι;

"Το να κάνουμε το 5 στα 5 είναι ένας στόχος αλλά είναι πολύ δύσκολος. Θα βάλουμε τα δυνατά μας και ό,τι βγει. Εμείς το μόνο που θέλουμε και αυτό που σίγουρα θα κάνουμε είναι να ευχαριστιόμαστε το μπάσκετ και όπου μας βγάλει…".

Keywords
Τυχαία Θέματα