ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Περπέρογλου: «Να κάνουμε υπερήφανο τον κόσμο»

Το… London Calling ακούγεται όλο και πιο δυνατά στα αυτιά των φίλων του Ολυμπιακού και ο Στράτος Περπέρογλου μέσω του superbasket.gr στέλνει το μήνυμά του στους φιλάθλους των πρωταθλητών Ευρώπης ενώ εξηγεί και τον τρόπο με τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» θα «χτυπήσουν» την ΤΣΣΚΑ στον ημιτελικό της 10ης Μαΐου.



«Γνώριζα τα περισσότερα παιδιά και με βοήθησαν να μπω στο κλίμα της ομάδας ενώ και ο κόσμος με αποδέχτηκε. Ολα αυτά με βοήθησαν, ώστε να προσαρμοστώ σε ένα νέο περιβάλλον. Είναι πολύ σημαντικό για κάθε ομάδα να έχει έναν βασικό κορμό. Ο Ολυμπιακός κράτησε τον κορμό του, ακόμα και μετά την φυγή του Ντόρσεϊ και τις ατυχίες που παρουσιάστηκαν με τους τραυματισμούς του Μάντζαρη και του Μαυροειδή. Η ομοιογένεια και η διατήρηση του βασικού κορμού αποτελούν κάποια από τα μυστικά της επιτυχίας των μεγάλων ομάδων», δήλωσε αρχικά ο νεοφερμένος στον Πειραιά διεθνής φόργουορντ ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη… διαφορετική φετινή Ευρωλίγκα:

«Ηταν κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας, γιατί υπήρχε η αλλαγή στην διεξαγωγή της Ευρωλίγκα και τα παιχνίδια ήταν περισσότερα. Ηταν μία πολύ μεγάλη χρονιά. Είχαμε και τους τραυματισμούς που μας έβγαλαν εκτός ρυθμού. Υπήρχαν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, κάτι όμως που ήταν απολύτως λογικό. Αυτό συνέβη σε όλες τις ομάδες. Το σημαντικό για εμάς ήταν η ομάδα να είναι έτοιμη στα παιχνίδια που έπρεπε. Εκεί αποδείξαμε πως κάναμε καλά την δουλειά μας και φτάσαμε στο φάιναλ φορ».

Οσον αφορά τον ημιτελικό με την «ομάδα του στρατού» σημείωσε πως «πρέπει να είμαστε μαχητικοί και να βγάλουμε μεγάλη ενέργεια στο γήπεδο. Θεωρητικά η ΤΣΣΚΑ υπερτερεί, διότι έχει μεγαλύτερα κορμιά από εμάς. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει κάτι, γιατί φέτος έχουμε αντιμετωπίσει πολλές ομάδες με μεγαλύτερα κορμιά με επιτυχία. Πρέπει να είμαστε μαχητικοί και να κάνουμε κατάθεση ψυχής μέσα στο γήπεδο. Η ΤΣΣΚΑ δεν είναι άγνωστη ομάδα σε εμάς. Δεν υπάρχουν πολλά μυστικά. Ολες οι ομάδες γνωρίζονται μεταξύ τους. Θα νικήσει όποιος το θέλει περισσότερο και βρεθεί σε καλύτερη ημέρα».

Ο Στράτος Περπέρογλου για επίλογο έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο των πρωταθλητών Ευρώπης τονίζοντας πως «οι φίλαθλοι είναι πάντα διψασμένοι για επιτυχίες κι εμείς θέλουμε να κάνουμε ό,τι το δυνατό καλύτερο για να ευχαριστήσουμε όσους βρεθούν στο Λονδίνο αλλά και όσους δουν τους αγώνες από την τηλεόραση. Θέλουμε να τους κάνουμε υπερήφανους».

Keywords
Τυχαία Θέματα