ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Σιδέρη: "Να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο"

Ο ΔΑΣΑΛ δεν κατάφερε να γευτεί την χαρά της νίκη ούτε στην 6η αγωνιστική και πλέον στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Αρη, με την Στεφανία Σιδέρη να τονίζει στο superbasket.gr ότι η ομάδα της πρέπει να δείξει καλύτερη εικόνα στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο ΔΑΣΑΛ ηττήθηκε από το Ελληνικό με 35-78 και η 18χρονη γκαρντ της ομάδας, Στεφανία Σιδέρη μίλησε στο superbasket.gr μετά το τέλος της αναμέτρησης και παραδέχθηκε

την ανωτερότητα της αντίπαλης ομάδας. Επιπροσθέτως, τόνισε ότι η παραμονή στην κατηγορία δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, αλλά η ομάδα της πρέπει να δείξει καλύτερη εικόνα στα παιχνίδια που ακολουθούν.


- Για ακόμη ένα παιχνίδι το ΔΑΣΑΛ δεν κατάφερε να κερδίσει. Τι πιστεύεις ότι φταίει;
"Από την αρχή ξέραμε ότι το παιχνίδι απέναντι στο Ελληνικό θα ήταν δύσκολο. Η αντίπαλη ομάδα ήταν ανώτερη σε όλο το παιχνίδι και δίκαια έφθασε στη νίκη. Εμείς έπρεπε να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα μέσα στο παρκέ και να μην φοβηθούμε τόσο πολύ την ομάδα του Ελληνικού. Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στη συνέχεια".


- Στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη, μπορεί να έρθει η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα;
"Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και από εκεί και πέρα ό,τι βγει".


-Τι πιστεύεις ότι πρέπει να αλλάξει στις επόμενες αγωνιστικές;
"Πιστεύω ότι πρέπει να δείξουμε περισσότερη εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και να μην τα παρατάμε όταν αντιμετωπίζουμε πιο δυνατές ομάδες από εμάς".


- Θεωρείς ότι η παραμονή στην κατηγορία θα είναι δύσκολη;
"Θεωρώ πολύ δύσκολη την παραμονή, αλλά τουλάχιστον πρέπει να δείχνουμε καλύτερο πρόσωπο στα παιχνίδια. Να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο και να βλέπει ότι εμείς δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και προσπαθούμε για το καλύτερο".

Keywords
Τυχαία Θέματα