ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Συγλέτος: "Παίξαμε με ψυχή"

Ο Πόλις Καλλιθέας έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής παίρνοντας τη νίκη κόντρα στην Ένωση Ιλίου αλλά ο Βασίλης Συγλέτος κρατάει χαμηλά τους τόνους και δηλώνει πως η ομάδα του θα παίξει όλα τα υπόλοιπα ματς, σαν να είναι η τελευταία αγωνιστική.

Το superbasket.gr ήταν στο γήπεδο και μίλησε με τον Έλληνα γκαρντ, που με 14 πόντους συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του.

Άλλη μια νίκη για την ομάδα του Πόλις με μεγάλη διαφορά, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα...

"Έχουμε δείξει ότι μέσα στην έδρα μας

όλα τα παιχνίδια τα παλεύουμε. Η ομάδα τα πηγαίνει πολύ καλά, ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς πως η ομάδα βρίσκεται πρώτη φορά στην κατηγορία. Ωστόσο πρέπει να είμαστε σε μερικά ματς πιο συγκεντρωμένοι ώστε να μην κάνουμε ήττες που είναι εκτός προγράμματος. Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος με όποια ομάδα και αν παίζουμε πρέπει να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας".

Πού πιστεύεις ότι κρίθηκε το αποψινό ματς;

"Πιστεύω ότι όλα τα παιδιά παίξανε με ψυχή,ιδίως στην άμυνα καθώς δεν είναι εύκολο να αφήνεις μια ομάδα όπως είναι η Ένωση Ηλίου στους 62 πόντους, η οποία έχει μία απο τις καλύτερες επιθέσεις στην κατηγορία".

Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι περιμένατε μια νίκη με τέτοια διαφορά πόντων;

"Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε να κερδίσουμε με τέτοια διαφορά. Ωστόσο πιστεύαμε πως μπορούμε να νικήσουμε, καθώς και στο ματς του πρώτου γύρου είχαμε χάσει απο δικά μας λάθη. Σήμερα παίξαμε καλύτερα και σε συνδυασμό με τα άστοχα σουτ των αντιπάλων μας, καταφέραμε να μεγαλώσουμε την διαφορά".

Οι διαφορές στην κατηγορία σας μεταξύ όλων των ομάδων δεν είναι μεγάλες. Ο Πόλις έχει ακόμα ελπίδες για την άνοδο στην Β' Εθνική;

"Εμείς θα παίξουμε τα υπόλοιπα ματς του πρωταθλήματος σαν να είναι όλα η τελευταία αγωνιστική. Δύσκολα κοιτάμε την άνοδο, καθώς οι ομάδες που είναι απο πάνω μας πρέπει να κάνουν πολλές ήττες, ώστε να τις φτάσουμε".

Επόμενο παιχνίδι εκτός έδρας με τον Αετό, ποια είναι η γνώμη σου για αυτό το ματς;

"Ο Αετός έχει μια καλή ομάδα που κυνηγάει την άνοδο,θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα προκειμένου να πάμε εκεί και να νικήσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα